- Motosikleti
- VFR1200X
Sıfır tecrübe ile grenajlı motor önermiyorum ben. İlla düşüceksiniz, illa yan yatıracaksınız... İlk darbeyi alıcak yer grenajdır. Malum hondanın grenaj fiyatları 50-100 lira değil...
Bu yüzden sizi idare edebilecek örneğin ybr125-tvs apachi rtr 150-cbf150-mondial drift-mondial mr viltur vs vs vs modellerinden kafanıza yatan her hangi birini alın. Bir süre vites-debriyaj olayını, yokuş yukarı kaldırma, ani frenleme, dönüşler vs vs çalışın derim. Ki bu motorlara koruma demiri takabiliyorsunuzda. Yani motorunuza kolay kolay bir zarar gelmez. Ben olayı çözdüm dediğinizde bir üst sınıfa geçiş yapabilirsiniz. Cebinize bir zararı olmaz en azından.
Bana kalırsa 1.500 liralık bir çinli alın ve alışma sürecini atlatana kadar kullanın. Hem zararınız minimum olur hemde cebiniz üzülmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:26 ----------
Mesajlarına baktımda daha 17 yaşını tamamlamamışsınız bile. Yazdıklarımı geri aldım say, git ehliyetini al öyle gel.. İstediğin öneriyi yazalım bizde sana..![]()
Yazılması gereken herşey bu mesajda yazılmış ve çinli tavsiyesi dışında hepsine aynen katılıyorum. :cat: