kol gibi dukati bakım ücreti(desmosuz)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
18k lastik, 7k balata (pahalı bak bu), 2,5k akü falan var. Helicoil yazmış ek tamirat var işçilik de ondan yüksektir. Yeni modellerin ağır bakımları 36.000 kilometrede bir. 36k olsa kilometre başına 1₺ de Ducati kullanmanın borcu olsun canım; meraklısı alıyor...

36.000 bin ağır bakım ok ama arada hava filtresi ve bujilerin olduğu bir bakım cok acı kaçar be. bu ilanda ikisi yok mesela.

neyse ya, Beykoz Konaklarında oturan adama koymaz.. ama benim için eğlence mühim diyen orta direklerrrrrrr;
oturun oturduğunuz yerde yoksa bu ilandaki gibi krank piston vs alamadan kalırsınız
aman... ;)

F54

arkadaşlar bu motorların ne bakım masrafı ne parçası ne başka birşeyi önemli değil
en önemli konu bir arıza verdiğinde ne sıkıntısı var çözecek usta bulmanız olacak
İSTANBULDA DUCATİ SERVİSİNDE Bİ arkadaşımız çalışıyordu birgün ziyarete gittik bir ducatiyi almış kmople parçalamışlar elektrik arızası bulunamamış komple tesisat değişimi yapılacakmış

Motosikleti
1190 ADV
Konunun Japon yada Avrupalı yada Hintli üreticinin motoru olması ile bir alakası yok. Bakım ücretleri genel olarak çok pahalı. Geçenlerde faturası ile BMW nin bakım detaylarını paylaştığımda bana abartıyorsun denmişti.
Otomobillerde durum çok farklı değil, sanayinin sokağına gir 1000 lira gider.

Motosikleti
Ns200 15"
arkadaşlar bu motorların ne bakım masrafı ne parçası ne başka birşeyi önemli değil
en önemli konu bir arıza verdiğinde ne sıkıntısı var çözecek usta bulmanız olacak
İSTANBULDA DUCATİ SERVİSİNDE Bİ arkadaşımız çalışıyordu birgün ziyarete gittik bir ducatiyi almış kmople parçalamışlar elektrik arızası bulunamamış komple tesisat değişimi yapılacakmış
Değişim olduktan sonra yine düzelmezse o anki gerilimi tahmin etmek bile istemiyorum :ROFLMAO:.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Konunun Japon yada Avrupalı yada Hintli üreticinin motoru olması ile bir alakası yok. Bakım ücretleri genel olarak çok pahalı. Geçenlerde faturası ile BMW nin bakım detaylarını paylaştığımda bana abartıyorsun denmişti.
Otomobillerde durum çok farklı değil, sanayinin sokağına gir 1000 lira gider.
Katılıyorum. Artık araçların yağ değişimine 500-1000 lira işçilik alıyorlar. Sanayide Selamın Aleyküm dediğin anda 1000 lira gidiyor zaten.

Motosikleti
S1000XR

arkadaslar, bu ne ya ??
ulen burda "çok abartıyosununuz japonlarla nerdeyse aynı " diyenler vardı.

yazık yavv. lastiği çıkar, 38.000 tl. yuh.
ulen desmo da olsa demek 70 e falan çıkacak motor.

bi de 60.000 km krank kırmış, pehhh.
yav bu avrupalılar hepsi birbirinden beter.

motosever, gel gel senin çok sevdiğin dukati bunlar ahsgasd
iyiki japon motorum var .

iyikiii
Benim 24k bakımı geliyor şimdi. Ön arka balatalar 12.5k, bujiler, hava filtresi, yağ, yağ değişimi 15k dedi yetkili servis. + Lastiklerim bitti çifti 25k. Ayvayı yidik.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim 24k bakımı geliyor şimdi. Ön arka balatalar 12.5k, bujiler, hava filtresi, yağ, yağ değişimi 15k dedi yetkili servis. + Lastiklerim bitti çifti 25k. Ayvayı yidik.

aslan besliyosun Metehan, harbi aslan ama seninki :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
ahshaga

biz zaten japonlarla hiç eğlenemiyoruz :)

sağlamlık gram umrunda değil nasıl bir acıklamadır motosever ?! rus oligarkı mısın arap şeyh misin bilader :)

al sana eğlenceli bir model daha, :) seversin sen.. yorumları okumayı da ihmal etme sakın.orası da beni çok eğlendiriyor

agshahajs
Allahın dağında yolda kalmış nasıl eğlencelıdır sormaa asla honda dan baska motora para vemedım vermem de japon olsun camur olsun

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
fakat sen dahil kimse bakım ücretine takılmadı.. kol gibi diyerek abarttım galiba :)
Yooo baya kol gibi, hatta kol bacak kombinasyonu. Böyle saçma sapan rakamlarla insanları çok güzel soyup soğana çeviriyorlar. Parçadan dünya para kazandıkları yetmiyor gibi bir de işçilik yazılmış. 12 yaşındaki Ducatiye binmem, 1 yaşındaki Ducatiye dahi binmem. Ne italyanla ne Korlasla UĞ RA ŞIL MAZ. Japon sevdalısı ya da Alman aşığı falan da değilim ama görünen köy de kılavuz istemez kardeşim. 13 yaşında bir GS, Tenere, Africa Twin işlemleri bunun yarısının yarısı tutardı.
Ducatiye binenler düşünsün diyelim.

Motosikleti
Forza 250
2016 Passat 1.6 TDi 165.000 rutin bakım (yağ+ yağ filtresi+polen+hava filtreleri) 3500 TL tuttu. Bana kimse hikaye anlatmasın. Güzel söğüşlüyorlar insanları.

Motosikleti
Ns200 15"
2016 Passat 1.6 TDi 165.000 rutin bakım (yağ+ yağ filtresi+polen+hava filtreleri) 3500 TL tuttu. Bana kimse hikaye anlatmasın. Güzel söğüşlüyorlar insanları.
Parçalarda pahalı artık, mesela ben kendi aracımın şanzıman yağını değiştirsem 8 litre şanzıman yağı 1500 TL, yağ filtresi ve contası 1000 TL yaşına bağlı olarak flex diski değişmesi gerekiyor oda 3000 TL. İşçiliksiz şanzıman 2500-3000 TL tutuyor flex diskide katarsak fiyat oldumu 6000 TL. Otomatik şanzıman yağı değişimi motor yağından veya manuel şanzıman yağını değiştirmekten daha zor ve işlemli. 4 disk, 6 balata ve fren hidroliklerini değiştirsem iyi markalar ile 10.000 TL civarı sadece parçalar yine parçalar tutuyor hortumlarıda dahil edersem 12.000TL. Difransiyel yağı 850 Tl civarı. Ben bu işleri kendim yapmak yerine bir ustaya yaptırsam en az 10.000 işçilik veririm, 10.000 TL'ye neredeyse motor toplayacak ekipman alır bir insan.

Rks Spontini ilk rodaj bakımı 1200 TL fiyat verildi.
Garantiyi bozdum dışarda 300 TL ye yaptırdım.
Saçma sapan paralar çıkıyor artık yetkili servislerde.

Motosikleti
Ns200 15"
Rks Spontini ilk rodaj bakımı 1200 TL fiyat verildi.
Garantiyi bozdum dışarda 300 TL ye yaptırdım.
Saçma sapan paralar çıkıyor artık yetkili servislerde.
Hey maşallah 0.7 litre yağa 1200 TL. En iyisini yapmışsınız, Spontini'yi çok kurcalamazsanız problem açmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar