- Katılım
- 7 Kas 2016
- Mesajlar
- 9,814
- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Biz iki kişi, iki motosiklet gidip gelmek yerine, espresso tek kişi, tek motosiklet İzmir'e gelse daha mantıklı değil mi?![]()
Bak haritada en sona dönerci (Meydan Kasap) ekledim oraya gideriz, oradan da sana fotoğraflarını atıp durduğum ancak bir türlü gidemediğimiz köfteleri güzel meyhaneye gideriz. :queen::queen:
Xmax'i sattım ben, Jupiter ile Trakya'ya gidene kadar mevsim değişir.:mrgreen:
[url]https://i.hizliresim.com/se9eu7v.JPG[/url][url]https://i.hizliresim.com/r9s19bx.JPG[/url]
Oyyy, döner de yaprak döner gibi duruyor, en sevdiğimden.
İzmir'e gelmek isterim ama hafta içi yoğun çalışıyorum, hafta sonları da evde iş çıkmazsa geziyorum onda da iznim Trakya sınırları içinde. Akşam kalmalı gezi lazım İzmir için, bu yaz zor ama kafamda var, vstrom alınca daha uzun yol yapmaya başladım, izmire kadar gidebilmek de planlarımda var.
xmax'ı sattıysan bence hazır kampanya varken sen de vstrom al. XT modelinin 399bin'e veriyormuş Suzuki, benim 2015 modele verdiğim paranın az fazlası oldu bu yeni fiyatı. Sen eşinle geziyorsun çoğunlukla, artçı ile gezmelik olarak en rahat motorlardan biriymiş. Trakya yerinde duruyor nasıl olsa durmaz buralara gelebilecek bir motor alırsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
Hayırlısı olsun, güzel kaçıyordu senin Xmax. Gerçi benim motor da şu an patates, pek güven vermiyor, yolda kalıp kalıp duruyorum. Ege bana yaramadı. Evet, espresso aga'yı buraya davet etmek daha mantıklı.
Bu yaz yeni motora alışmakla geçti, İzmir benim için çok çok uzun yol ama gelecek yaza ayarlayabilirim. Bu yaz Ayvalık'a gitme niyetim vardı onu da yapamadım daha.
