Köfteci koordinatları

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Biz iki kişi, iki motosiklet gidip gelmek yerine, espresso tek kişi, tek motosiklet İzmir'e gelse daha mantıklı değil mi? :p

Bak haritada en sona dönerci (Meydan Kasap) ekledim oraya gideriz, oradan da sana fotoğraflarını atıp durduğum ancak bir türlü gidemediğimiz köfteleri güzel meyhaneye gideriz. :queen::queen:

Xmax'i sattım ben, Jupiter ile Trakya'ya gidene kadar mevsim değişir.:mrgreen:

[url]https://i.hizliresim.com/se9eu7v.JPG[/url][url]https://i.hizliresim.com/r9s19bx.JPG[/url]

Oyyy, döner de yaprak döner gibi duruyor, en sevdiğimden.

İzmir'e gelmek isterim ama hafta içi yoğun çalışıyorum, hafta sonları da evde iş çıkmazsa geziyorum onda da iznim Trakya sınırları içinde. Akşam kalmalı gezi lazım İzmir için, bu yaz zor ama kafamda var, vstrom alınca daha uzun yol yapmaya başladım, izmire kadar gidebilmek de planlarımda var.

xmax'ı sattıysan bence hazır kampanya varken sen de vstrom al. XT modelinin 399bin'e veriyormuş Suzuki, benim 2015 modele verdiğim paranın az fazlası oldu bu yeni fiyatı. Sen eşinle geziyorsun çoğunlukla, artçı ile gezmelik olarak en rahat motorlardan biriymiş. Trakya yerinde duruyor nasıl olsa durmaz buralara gelebilecek bir motor alırsın. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------

Hayırlısı olsun, güzel kaçıyordu senin Xmax. Gerçi benim motor da şu an patates, pek güven vermiyor, yolda kalıp kalıp duruyorum. Ege bana yaramadı. Evet, espresso aga'yı buraya davet etmek daha mantıklı.

Bu yaz yeni motora alışmakla geçti, İzmir benim için çok çok uzun yol ama gelecek yaza ayarlayabilirim. Bu yaz Ayvalık'a gitme niyetim vardı onu da yapamadım daha.

Oyyy, döner de yaprak döner gibi duruyor, en sevdiğimden.

İzmir'e gelmek isterim ama hafta içi yoğun çalışıyorum, hafta sonları da evde iş çıkmazsa geziyorum onda da iznim Trakya sınırları içinde. Akşam kalmalı gezi lazım İzmir için, bu yaz zor ama kafamda var, vstrom alınca daha uzun yol yapmaya başladım, izmire kadar gidebilmek de planlarımda var.

xmax'ı sattıysan bence hazır kampanya varken sen de vstrom al. XT modelinin 399bin'e veriyormuş Suzuki, benim 2015 modele verdiğim paranın az fazlası oldu bu yeni fiyatı. Sen eşinle geziyorsun çoğunlukla, artçı ile gezmelik olarak en rahat motorlardan biriymiş. Trakya yerinde duruyor nasıl olsa durmaz buralara gelebilecek bir motor alırsın. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------

Bu yaz yeni motora alışmakla geçti, İzmir benim için çok çok uzun yol ama gelecek yaza ayarlayabilirim. Bu yaz Ayvalık'a gitme niyetim vardı onu da yapamadım daha.

kavgaya gerekyok. Ben İtalya dönüşü uğrar sizin yerinize içerim biraları :)

Motosikleti
2 gün önce Rize'ye gittiğimde Çayeli tarafına gittik, orada bir lokantada çoluk çocuk yemek yedik. Lokantayı duymuştum, eşim oradayken kuzenleriyle gitmişler, o kadar güzelse yemek için ben yol yaparım yine gidelim aklımda kalmasın dedik arabaya doluşup gittik.

Mekanda Kuru fasulye çok güzel, kavurmalı, yanına ayrıca kavurma da aldım nefis oldu, çocuklar da kavurmalı pide yedi o da çok güzel olmuş. malzemesi, tereyağı, etleri falan kaliteli malzeme kullandıkları belli. O tarafa gidenlere tavsiye ederim. Zaten Rize'den sonra sahilden yola devam edenler için uğranacak bir nokta. Karşısında otopark var, restoranda yiyenlere beleş.

Rize / Çayeli Lale Lokantası : linki burada: https://maps.app.goo.gl/SQdVoKJzaXqkPJyn9

2 gün önce Rize'ye gittiğimde Çayeli tarafına gittik, orada bir lokantada çoluk çocuk yemek yedik. Lokantayı duymuştum, eşim oradayken kuzenleriyle gitmişler, o kadar güzelse yemek için ben yol yaparım yine gidelim aklımda kalmasın dedik arabaya doluşup gittik.

Mekanda Kuru fasulye çok güzel, kavurmalı, yanına ayrıca kavurma da aldım nefis oldu, çocuklar da kavurmalı pide yedi o da çok güzel olmuş. malzemesi, tereyağı, etleri falan kaliteli malzeme kullandıkları belli. O tarafa gidenlere tavsiye ederim. Zaten Rize'den sonra sahilden yola devam edenler için uğranacak bir nokta. Karşısında otopark var, restoranda yiyenlere beleş.

Rize / Çayeli Lale Lokantası : linki burada: https://maps.app.goo.gl/SQdVoKJzaXqkPJyn9

Kuru fasülyesi ve sütlacı meşhur olan dükkan değil mi burası :)

Motosikleti
Kuru fasülyesi ve sütlacı meşhur olan dükkan değil mi burası :)

Evet, meşurmuş. Sütlacı yazmayı unutmuşum, ayı gibi yiyip bir de çocukların tabaklarında kalanları da yediğim için sütlaca yerim kalmadı ama çocukların sütlacından birer kaşık tattım. Sütlaç da nefis.

Motosikleti
Hero Dash 125

Listeye eklenmiştir.

Köfteci Haritası v.01

Super Moderator
arkadaşlar selam
bende naçizane bi köfteci önericem
dün ailece çatlacada kabakça köftecisine gittik
çok güzel ve leziz köfteleri vardı piyaz tabağıda çok güzeldi
biz sadece köfte piyaz yaptık ama tahminimce diğer ürünleride güzeldir

sahibi Yılmaz abi sümerbank da çalışıp emekli olduktan sonra kabakçaya yerleşmiş ve bu işe başlamış
hoş sohbet bi abimiz her müşterisi ile ilgilenmeye çalışıyor yolunuz bi gün düşerse uğramanızı tavsiye ederim

şuraya bi link bırakayım
https://www.google.com/maps/place/K...:0x91a9252c3ee67e5c?sa=X&ved=1t:2428&ictx=111

Benimde bir tavsiyem daha olacak. Bursa'ya yolunuz düşerse göçmen konutlarında kebapçe yemenizi tavsiye ederim. https://maps.app.goo.gl/FaxfoVJjrqFkyHhWA

Özellikle kebapçe yemek istediğinizi belirtin, köfte sipariş ederseniz normal köfte gelicektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hatfasonu nu boş geçirmedik. İnegöl / Hacıaziz köftecisi. Köfte lezzetli fakat biraz pahalı.

Benimde bir tavsiyem daha olacak. Bursa'ya yolunuz düşerse göçmen konutlarında kebapçe yemenizi tavsiye ederim. https://maps.app.goo.gl/FaxfoVJjrqFkyHhWA

Özellikle kebapçe yemek istediğinizi belirtin, köfte sipariş ederseniz normal köfte gelicektir.

buraya gitmeyi düşünüyorum.Bulgaristan göçmeni arkadaşlarım bu kebabı çok önerdiler.Yalovada gezip burada yemek yiyip dönmek gibi birplanım var ama bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

arkadaşlar selam
bende naçizane bi köfteci önericem
dün ailece çatlacada kabakça köftecisine gittik
çok güzel ve leziz köfteleri vardı piyaz tabağıda çok güzeldi
biz sadece köfte piyaz yaptık ama tahminimce diğer ürünleride güzeldir

sahibi Yılmaz abi sümerbank da çalışıp emekli olduktan sonra kabakçaya yerleşmiş ve bu işe başlamış
hoş sohbet bi abimiz her müşterisi ile ilgilenmeye çalışıyor yolunuz bi gün düşerse uğramanızı tavsiye ederim

şuraya bi link bırakayım
https://www.google.com/maps/place/K...:0x91a9252c3ee67e5c?sa=X&ved=1t:2428&ictx=111

Buu amca deve etinden yapılma sucuk da yapıyor.Hafta sonları kalabalık oluyor. Sucuk da deve etini duyunca köftede de olur diye gitmek istemedim açıkçası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

Hatfasonu nu boş geçirmedik. İnegöl / Hacıaziz köftecisi. Köfte lezzetli fakat biraz pahalı.

[url]https://i.hizliresim.com/cq4ppyh.jpg[/url]

Köfteleri güzel motorlarla çok ilgililer adarat akademi sık sık gidiyormuş.Master şefin şeflerinin filan fotoğrafları var. Benim NS160 a R-GS1200 gibi ilgililerdi.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Köfteleri güzel motorlarla çok ilgililer adarat akademi sık sık gidiyormuş.Master şefin şeflerinin filan fotoğrafları var. Benim NS160 a R-GS1200 gibi ilgililerdi.

Valla tek dertleri yanıbaşındaki köftecilere müşteri kaptırmamak, hic öyle fazladan bi ilgi görmedim. Herkes suratsız tam aksine. Doymuşlar anlayacağın.

Valla tek dertleri yanıbaşındaki köftecilere müşteri kaptırmamak, hic öyle fazladan bi ilgi görmedim. Herkes suratsız tam aksine. Doymuşlar anlayacağın.

Şaşırdım valla sahibi bi bey vardı geldi yanıma oturdu sohbet ettik yolculuk nereye, mastercheften geldiler golwingciler ararat hersene gelir vs. diye anlattı. Sonra kızlar vardı çalışan abi motorla fotoğraf çekilebilir miyiz dediler utana sıkıla hatta birisine benim montu giydirdik 5 beden büyük geldi kıza :)
Motor da bu :) Çok sevmişlerdi.
ns160-500x500-500x500-500x500-500x500-500x500.png

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İş amaçlı Aydın halkıyla çok haşır neşirim. Bana bir çok Aydınlı "Aydın yerlileri Söke'de, Ortaklar'da çöpşiş yemez" demişlerdi. Nedenini merak ettiğimde yol üzerindeki restoranların hemen hemen hepsinin et olarak yaban domuzu kullandığını, pişerken de böbrek yağı kullandıklarından bilmeyenin lezzetli bulduğunu ama etin kuzu ya da dana eti olmadığını söylemişlerdi. Çine de yakın coğrafya, umarım köftesinde o hile yapılmıyordur.

Domuz etinin danaya benzer tat veren kısımları oldukça az diye biliyorum, bu kadar zahmete değer miymiş ki diye düşündüm.
Sonra domuzdan köfte yedim mi ben hiç nasıldı tadı diye düşündüm. Köfte nerede yemiş olabilirim ki dedim, acaba İsveç'te köfte yemiş miydim diye düşündüm, sonra canım Ikea köftesi çekti..
Kapatın şu başlığı kardeşim ya.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
İş amaçlı Aydın halkıyla çok haşır neşirim. Bana bir çok Aydınlı "Aydın yerlileri Söke'de, Ortaklar'da çöpşiş yemez" demişlerdi. Nedenini merak ettiğimde yol üzerindeki restoranların hemen hemen hepsinin et olarak yaban domuzu kullandığını, pişerken de böbrek yağı kullandıklarından bilmeyenin lezzetli bulduğunu ama etin kuzu ya da dana eti olmadığını söylemişlerdi. Çine de yakın coğrafya, umarım köftesinde o hile yapılmıyordur.

Çine de aynı abi :D işte zamanında bizde çok yedik oralardan :D

Motosikleti
Ben de diyordum bunun tadı neden farklı diye. Proteini fazlaymış meğer. Reis ''sağolsun'' domuz yemedik demeyiz artık.

Geçenlerde motorla İzmit'e gittim, 275km yol gidip orada işimi halledince vakit geç oldu, izmit içinde nerede ne yenir bilmediğimden tekrar geri dönüşe geçtim, acıkmıştım tabi, tem kıyısında bu meşhur köftecide yedim. en fazla at-eşek-domuz vardır ya da en kötüsü soya kıymasıdır maksat karnım doysun deyip yemiştim bir porsiyon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar