kocaelinden motosiklet,hurdalığı

Kocaeli İl Temsilcisi
irfaaaaaaan huuuuuu pazar günü açıkmı orası :king:

telefondan sorabilirsin. emin degilim. ama sanirim aciktir :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

abi peki istanbul avrupa yakasindan oraya gitmek kac saat surer :) gudince bayaga virsey toplarim cunku

sen beni bul ben senin yolunu kisaltirim ama ej az 2,5 saatini alir yol :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
irfanım;gene bulmuşsun darı ambarını :)

mayis sonu ben bi gidem oraya ortalama 1.30 saatlik yol diye gosterdi navigasyon :) sabah gider aksam donerim

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
la şunun tam adresini yazıver helede nasibimizi alalım ordan??Acaip jawa parçaları lazım bana...

birde 512/256 kullanıyorsan hızın normal hiç kafanı kurdalama 512kb ile çekemezsin zaten 58-59kb ile çekmen gerekiyor ki öylede yapıyorsun zaten b.k atma internete :queen:

baaane kardeşim, bana 512 kilobayt dediler...versinler 512 kilobayt indirme hızımı :p

aha resimdeki kırmızılı yer...Atatürk yada ahi evran caddesine gidin...zaten komplesi çok büyük bir yer değil...
2-3 tane motosiklet toplayan tükan var...hangi esnafa sorsanız gösterir...

Kocaeli İl Temsilcisi
aga bakıyorum konu irfan abimin hemen dalıyorum 2 makara yapıyorum akşam akşam keyfim yerine geliyor:queen:

sağolasın fathim çokopirensim , bende gündüz çalışmaya başladım , birazdan güzel bir gayfe yapıp bide fim açıcam onun için hiiiiçççç makaraya sarmaya kalkma beni hevesin kursağında kalır dimedi dime :cherry:

F54

yok aga bende fazla takılamam zaten 22 30 da nöbet var o yüzden sana iyi film seyretmeler:p

irfan abi emegıne saglık mondıal mct 250 kullanan arkadaslar tel jantlardan cok sıkıntı cekıyor resımlerde gördugum bır tane cooperın jantları uyuyor sanırım buyuk ıhtımalle jantlara oradan talip cıkar :D

bizim evin ust sokagında yarım saat once mobilet karburatoru aldım secmekte karar veremedım valla cok malzeme var :)

irfan abim ellerinden öperım. Büyük üstad. Abi konuyla alakası yok ama bişey sorcam. Sendeki şu cbf 150 varya,onun karbüratör kaçlık? Kaç mm? Benim tıtanlar 22, innova 18, cbr 125 28,modenas gt 135 24, cgl 20 mesela. Cbf 150 ninki kaçlık? Bu forma kime,nereye sorduysam bilemedıler. Sen bilirsin. Bilmezsen bile öğrenirsin. Cvp bekliyom sayın abim.

şurdan bitene pevgeot kapıweresim war ben yawaş yawaş onu 2012 model yaparm:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

mersinde çok war ama benim hiç zamanım yok yoksa çok plakasız motorum olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar