kocaelinden motosiklet,hurdalığı

Kocaeli İl Temsilcisi
şunlardan birini adam et te meteye gönder hacım
adam motor motor diye ağaca çıkıyor

meteyi anca bu keser :cherry:

:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

slm irfan usta aklımdan ilk geçen şu sen bu hurdalıgı görünce için gitmiştir tam senlik bir yer :):) yeminle bu olanaklar elind eolsa yeni motorda icat edersin sen bu arada fuarda MT nin standında tanısmıstık sabah ılk gelenlerdenım yelek almaya gelmiştim hatunla :) nikim myhammer demiştim :p

aynen hasancım şu an sima olarak anımsayamadım fakat yüzyüze tekrar görüşürsek hemen hatırlarım o gün bayağı atraksyonlu bir gündü af buyur :)

bu hurdalığı uzun zamandır biliyor ve uğruyordum sahibinin el değişmiş olması iyi olmuş bundan sonra o tarafa yolum düştükçe uğrarım ,

hurdalıktan ortaya çıkacak şeyleri hayel etmekte ben bile zorlanıyorum acayip şeyler çıkar valla :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

sahibinden.com da 6000 liralık motora 3000 liram var olmazmı diye mesaj atanlar için ideal bir yer bence :) hatta site yapsalar iyi olur bunlar için

o tarz mezarcılara burası iyi gider doğrusu , sıkışınca bu topiğin linkini vermek lazım :cherry:

star 103 lerin hastasıyız Kıng Gobra Dedeee...:p

Honda Blide zamanında efsaneydi be...ulaşılmazdı valla...:p pahalıydı yav...tempralar tipolar 4 milyor 600...honda balide eminönüde 4 milyor 200 idi...

Kocaeli İl Temsilcisi
star 103 lerin hastasıyız Kıng Gobra Dedeee...:p

Honda Blide zamanında efsaneydi be...ulaşılmazdı valla...:p pahalıydı yav...tempralar tipolar 4 milyor 600...honda balide eminönüde 4 milyor 200 idi...

heyyyy gidii günler beeeee :cherry:
,

banada körüklü otobüs koltuğu lazımdı:queen:
img0002uox.jpg

irfanım ordan bana 125 cc cub motoru ayarlasana kaça verirler gelip alayım

bildiğini yeddi emin otoparkı gibi bura yaov :p
irfan abi yine yapmışsın yapacağını :thumleft:

irfan abi bende yamahayı gözüme kestirdim şimdi adamı aradım diyelim motor bloğunu söküp gönderirmi sonuçta hurda bize fazla fiyat söylermi acaba..

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi bende yamahayı gözüme kestirdim şimdi adamı aradım diyelim motor bloğunu söküp gönderirmi sonuçta hurda bize fazla fiyat söylermi acaba..

valla cüneyt kargo ile gönderirmi bilmiyorum benim fikrimi sorarsan göndermez ,yani uğraşmaz, zaten işleri başlarından aşkın telefon numarasını alıp sormanda fayda var, yinede yanılıyor olabilirim , çok acil ihtiyacı olanlara müsait samanımda yardımcı olabilirim, hatta bir günde sırf fiyat araştırması için oraya gideceğim o zaman hangisini kaça verir bşir kenarıya not alır buradan paylaşırım ,

eski sahibi mobiletleri tanesini komple 75 liradan veriyordu, bir tane honda 125 cc titan gözüme kestirmiştim o zamanlar kazalı honda titana, 400 lira istemişti en son 270 liraya kadar inmiştik ve kendim alamadım gittim arkadaşa aldım :)

mesela resmini paylaştığım kawasakı gpz 500 e helalinden 500 gayme işler ama o paraya verirmi bilemem konuşmak gerek :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

irfanım ordan bana 125 cc cub motoru ayarlasana kaça verirler gelip alayım

fiyat almak için ayrıca müsait olduğum gün gideceğim o zaman paylaşırım ama şimdi buradan tahmini fiyat vermek yersiz olur :)

Son düzenleme:
irfan abicim selamlar..senden bir ricam olur eğer müsait bir zamanın olduğunda uğrayabilirsen...bana pejo mobiletlerin ateşleme beyni lazım..burada bulamıyorum aylardır aramama rağmen..ayvalık küçük yer bulmam zor sanırım..ateşleme beyninin üzerinde pejo ambleminin yanında transversal yazması gerekiyor..resimlerde yüzlerce pejo,mobilet gördüm mutlaka 1-2 tane bulunuyordur üstlerinde.eğer imkanın olursa ilgilenirmisin? özelden tel.no yazıyorum sende verebilirsen bir irtibata geçelim isteerim..şimdiden tşk ederim

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abicim selamlar..senden bir ricam olur eğer müsait bir zamanın olduğunda uğrayabilirsen...bana pejo mobiletlerin ateşleme beyni lazım..burada bulamıyorum aylardır aramama rağmen..ayvalık küçük yer bulmam zor sanırım..ateşleme beyninin üzerinde pejo ambleminin yanında transversal yazması gerekiyor..resimlerde yüzlerce pejo,mobilet gördüm mutlaka 1-2 tane bulunuyordur üstlerinde.eğer imkanın olursa ilgilenirmisin? özelden tel.no yazıyorum sende verebilirsen bir irtibata geçelim isteerim..şimdiden tşk ederim

Kardeşim oraya gittiğimde kesin bulurum lakin derlenip toplanacak aletleri mantık gereği parça yerine komple satıyorlar ama bir beyin muhakkak vardır bunu bir kenarıya yazıyorum :)

bu arada oranın sahibi ahmet abinin kartını verdim arada , bana sormaktan ziyade aradığınız parçanın teyidini alıp kesinlik kazandıktan sonra , ben gidip parçayı alıp size yollayabilirim ama fiyat konusunda ve teknik konularda resmini yayımladığım 1 ci sayfanın sonundaki kartvizittteki telefon numarasından sorarsanız daha yerinde olur ,

o tarafa gittiğimde soracağım benim numaram 0 532 683 2087 irfan :) ahmet abiyi aradığınızda karamürselden irfan abi yönlendirdi şeklinde bilgi verin yardımcı olacaktır :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

izni erken kullanmissin irfan aga haziranda koceliden gecerken el sallarim sana:p

öyle el sallayıp geçtimmiydi olmazz:cherry: uğrayıp bir acı kahvemi içmeye de beklerim yıllık izin dediysem normal çalışırkende gezebilirim ben sen rahat ol :)

gece , gece kuşu gibi çalışıp gündüz arı gibi çalışır ve gezerim :cherry:

İzmitte böyle böyle motormezarlığı var ve benim hbaerim yok tu gidip bir incelemem lazım bana yarar bir şeyler var mı diye sağolasın be irfan kardeş..
vesselam..

İrfan baba bizi çöplüğe götür,her horoz kendi çöplüğünde öter,çöp dökmeyiniz,çöp adam,çöp ev.:queen:
Şimdilik çöple ilgili aklıma gelenler bunlar abi.Paylaşımın için çok teşekkürler.Ben de tatil yaptım deyince plaj,kumsal vs. sandım.:)
Bu arada orada honda monkey türevi bir şey var mı? Varsa plakasız vs alırız.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. mesajda 5 no.lu resimdeki mopet süpermiş. (Bürosit koltuklu) :) Şaka bir yana, yakın yerlerdeki arkadaşlar için güzel bir kaynak...

F54

aga bana oradan bi pejo alalım ucuzundan olsun ama biraz da eli yüzü düzgün prezantabl olsun yani:queen:
ben onu evirip çevirim yola çıkarırım:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar