Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
şunlardan birini adam et te meteye gönder hacım
adam motor motor diye ağaca çıkıyor
meteyi anca bu keser :cherry:

:cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
slm irfan usta aklımdan ilk geçen şu sen bu hurdalıgı görünce için gitmiştir tam senlik bir yeryeminle bu olanaklar elind eolsa yeni motorda icat edersin sen bu arada fuarda MT nin standında tanısmıstık sabah ılk gelenlerdenım yelek almaya gelmiştim hatunla
nikim myhammer demiştim
![]()
aynen hasancım şu an sima olarak anımsayamadım fakat yüzyüze tekrar görüşürsek hemen hatırlarım o gün bayağı atraksyonlu bir gündü af buyur
bu hurdalığı uzun zamandır biliyor ve uğruyordum sahibinin el değişmiş olması iyi olmuş bundan sonra o tarafa yolum düştükçe uğrarım ,
hurdalıktan ortaya çıkacak şeyleri hayel etmekte ben bile zorlanıyorum acayip şeyler çıkar valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------
sahibinden.com da 6000 liralık motora 3000 liram var olmazmı diye mesaj atanlar için ideal bir yer bencehatta site yapsalar iyi olur bunlar için
o tarz mezarcılara burası iyi gider doğrusu , sıkışınca bu topiğin linkini vermek lazım :cherry: