kocaelii gölcük te kaza :((

Allah rahmet eylesin ölen arkadaşlarımıza ailelerine sabırlar diliyorum şu yurt dışında motosikletlere olan saygının 10 da 1 i bizde olsun yeter ama yok işde yok..

Başımız sağolsun.
Sezon başladı başlayalı Kocaeli'den kaza haberi eksik olmuyor. Lütfen biraz daha dikkat arkadaşlar. Tam koruma !!!

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, geride kalanlara da sabır versin.

allah rahmet eylesin.birde ricam abi bu haaerleri özellikle secip arayıp tarayıp bulup buraya yazıyoruz canımız sıkılıyo ya.bu ölum haberlerini fazla vermesek nasıl olur acaba .tabiki benimki bir düşünce

97 yılına kadar bende Değirmendere bölgesinde oturuyordum. Çok üzüldüm. Allah'tan kendilerine rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Raporları inceleyen arkadasdan duydum :( Gencligin verdigi hafiflik Allah rahmet eylesin.geride kalan motosiklet kullanicilarina Allah akli selim kullanmak nasip etsin...cok kotu cok...:farao: Akli basinda olalim arkadaslar bunu daha once bircok defa soyledim...Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun...ama bizde nolur agrasif olmayalim....sacma sapan kullanmayalim...

yok ya kazada motosikletin hiç suçu yok bugun kazanın oldugu yerde nihat usta anlattı minibüs çapmış motora ön tampondan yani ortadan yada arka tampon olsa motor suçlu olurdu ama ön tampondan takmış yani minibüsçü öldürmüş resmen 2 kişiyi

Böyle katilleri trafikten men etmek lazım:pr:

allahtan vefat eden kardeşlerimize rahmet yakınlarına baş sağlığı diyorum ve motosiklet sürücülerine azda olsa saygı duyulmasını istiyorum

Allah rahmet eylesin; gölcük yolu çok kötü ve tehlikeli; asfatlar engebeli yazık oldu arkadaşlara...

Arkadaslar Ölen Ozan Çocukluk arkdasım Diğeri seçkin ise Küçüklüğünü bildiğimiz kardesimizdi,daha yaşı çok gençti her ikisininde.Ozanı bildim bileli motor tutkunuydu ve siyaz zzr 1100 ünü çok seviyordu mükemmel iki insanı kaybettik çok ama çok üzgünüm ALLAH RAHMET EYLESİN RUHUNUZ ŞAD OLSUN Başımız sağolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar