kocaelii gölcük te kaza :((

Motosikleti
ZX12R
iş değil bu işler..en kısa zamanda bırakmalı..

allah rahmet eylesin ...sevenlerine baş sağlığı diliyorum,,,,,,,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailesine sabırlar dilerim.Evrim zincirinin son halkasına gelip de zinciri orada kesti. Keşke ilerleyebilseydi.

sizce koruma ekipmanları ve ehliyetleri var mıdır???
Ekipman olarak fotoğrafta sadece eldiven gördüm. Korumalı pantalon giymeyenlerde nerdeyse standart bir koruma olan dizlikler de yok. Üzerindeki mont da korumalıya benzemiyor. Ancak eldivenini görmeseydim kask yoktu derdim. Eldivene para saymış birisi, kask almıştır sonucuna ulaşabilirim. Kazadan sonra ya çıkardılar ya da klipsini bağlamamıştı. O klipse geçen senelerde kaybettiğimiz arkadaşımızın adını vermiştim, "Erhan klipsi". Ben onu hep öyle adlandırıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesın

ALLAH RAHMET EYLESİN
Gebze'deki tüm arkadaşlar adına, allah geride kalanlara sabırlar versin...

Allah rahmet eylesin ya deli olacam ger gün bizim burdan motor kaza haberi alıyorum evime 5 km uzakta olmuş kaza n
hat abinin dükkanın önnde ozanıda sima olarak tanıyorum sürekli görürdüm moral kalmadı

GÖLCÜK'TEKİ FECİ KAZADA İKİ GENÇ ÖLDÜ

Gölcükte 30 Mart 2009 günü saat 20.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında E.Seçkin Keleş (1990) ve Ozan genç (1982) hayatını kaybetti.

Ozan genç yönetimindeki 34 PRE 04 plakalı Kawazaki motorsitletle arkadaşı Erdem Seçkin Keleş ile birlikte İzmit'ten Gölcük'e seyirhalindeyken;Gölcük Çiftlik Mahallesi D -130 karayolu ve Gölcük itfaiye karşısında arkasında aynı yöne gitmekte olan Ş.Ş yönetimindeki 41 E 3372 plakalı ford kornete arkadan çarptı. Çarpma sonucu motosiklet yoldan çıkarak, yol kenarında bulunan hava teknik işletmenin dükkanın kapısından içeri girdi.
wJQCBj-ikisi.jpg

2.yorum 2 farklı yorum

Çiftlik Mahallesi'ndeki kazada, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 41 E 3372 plakalı otomobil, İzmit'ten Gölcük yönüne gitmekte olan Ozan Genç'in (27) kullandığı 34 PRE 04 plakalı motosiklete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosikletin hakimiyetini kaybeden Genç, yol kenarındaki bir işletmenin cam kapısını kırarak içeri girdi. Kazada sürücü genç olay yerinde, yanındaki Erdem Seçkin Keleş (19) kaldırıldığı Gölcük Devlet Hastanesi'nde öldü.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Ozan Genç (1982) olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Erdem Seçkin Keleş Gölcük Devlet Hastanesine kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti.

Kazaya sebebiyet veren Ş.Ş Gölcük polisi tarafından gözaltına alındı. Ölen gençlerin cesetleri Gölcük Devlet hastanesinin morguna kaldırılarak otopsi yapıldı. Ölenlerin yakınları hastaneye akın etti. Olayla ilgili soruşturmaya devam edilmektedir.

ZCD_9601.JPG

9597.JPG

Bekar olan Erdem Seçkin Keleş, Harb-İş Spor Kulübü eski antrenörlerinden Naci Keleş’in oğluydu, Kocaeli Üniversitesi Hereke Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümü öğrencisiydi. Erdem Seçkin Keleş ve Ozan Genç’in cenazeleri, dün Gölcük Tevfik Bıyık Camii’nden alınarak, Şehitler Mezarlığında toprağa verildi.

Son düzenleme:
yok ya kazada motosikletin hiç suçu yok bugun kazanın oldugu yerde nihat usta anlattı minibüs çapmış motora ön tampondan yani ortadan yada arka tampon olsa motor suçlu olurdu ama ön tampondan takmış yani minibüsçü öldürmüş resmen 2 kişiyi

ALLAH RAHMET EYLESIN ya işte haberı yazan gazeteler bile doğru yazmıyorlar bu tıp motorsıklet kazalarında işte motor işte ölüm yine motor kazası motor ve hız ölüm getırdı vs. gibi baslıklarla karşılasıyoruz .yolun durumundan dolayı trafık kurallarına uymayan dıkkatsiz suruculerden dolayı yetersız trafık ışıklandırma tabela olmamasından dolayı yollara dökülen yağ acılan cukur temızlenmemişyol kenarlarındakı tozun asfalta yayılmasından dolayı sebep cok ama başlık aynı direk suclu motor iki tekerlek kaza yapması doğal ve kullanan sürücü kesın hız yapmıştır başlıklar bunu icerıyor . ben bunları ŞİDDETLE KINIYORUM. kalemınızı düzgün kullanın yazık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar