[Kocaeli - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya cakalazz kardeşş nerden gelcen sen yaa anlamadıkk walla her toplantı konusu sensin hee:pyok gelemiosan ben gelip aliimm yanii:pr::p:cat:

şadan abi tekrar geçmiş olsunn yaa.:rendeer:ama ben bişiler duydum abi güvenilir bi kaynaktann kaza senin dediğin gibi olmamış..olayın aslı şöyleymiş;Köpek seninmş abi anlatılana göre köpeğine motor kullanmayı öğretirken beraber düşmüşünüzz..köpek sarhoşmşmu neymişşşş ben onların yalancısıyımm:p:p:rendeer:

fena kandırmışlar dostum seni. richy mi uydurdu yoksa bunları. ne bilim siz pekbi samimisinizya o geldi hemen aklıma. hem ben kasksız yolcu almıyorum motora. yolcuya göre değişiyoda tabi. özel durumlar var. istisna yani. anladın sen onu. :bounce:

ya cakalazz kardeşş nerden gelcen sen yaa anlamadıkk walla her toplantı konusu sensin hee:pyok gelemiosan ben gelip aliimm yanii:pr::p:cat: :

Hehehe :) Rize den geliyorum hatta 2 gece önce :) yaa dün ne motrlar geçti öLe izmit tarafına :) bizdne miydi onlar :) bi tanesi bas bas bağırtıyodu motoru :) wıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnn wıynwıynnwıyyyyyyyyyyyyynnnnnnn :queen::queen:

viper dostum kimle yapçan dragı???ben bu hafta maalesef yokumm.benim yerime imza atın yoklama defterinee...:p:p

kocaeli mt nerdesiniz yaa kaç günden beri kiimse bişi yazmamışş.len dua edin kandil bugünn yoksa ben hepsinize bi yazı döşerdimm emmeeeee neysee anladınız siz onuu..........:p:p:queen:

harbiden hee kimseden ses yok nerelere gömüldünüz yahuu kocaeli mt sezonu erken kapatmaya niyetlisiniz galiba daha vakit var üleyyn:)

ben evdeyim yaw:)
bu arada ise basladik ve bomba hsonu nobetteyiz,cuma yokum millet hehe:salut: 7-8-9 eylul bulusalim acikogretim sinavlarinda:cherry:
herkesin gozlerinden optim.:rendeer:

Herkese Selamlar

Arkadaşlar bu kadar gebzede oturan arkadaşlarımız var madem bizlerde toplanıp buluşalım derim. Bende Gebzedeyim güzeller mahallesinde oturuyorum.

[email protected]
Saygılarımla

Seyit TEKİRDAĞ

viper ne senin askerliğin biterrr nede richy nin abazalığıı......:p:p:queen::queen:

e emre yalanmı dostumm:prichy nerdeyse ağaçlara trmancak yanımızda hatta duyduğuma göre cross motor alcakmışş bilmem anlayabildinmii daha rahat trmanırmışşmışşş..:p:p:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm nedir bu çocuğun senden çektiği. yazık günah yapma.
richy, kafana takma dostum sen, geç olsun temiz olsun ;)
son gülen iyi gülermiş. bu mümin evlensinde görecez onu :)))

hahahhaayyy ewde kalmışş arkadaşlar yorumm yapmış hakkımda yaww..ya ne demişler kedi ulaşamadığı ciğere ne dermişş anca MİYAAAWWWWWW dermişş hehehhh:p:p:queen:

mümin olm meydanı boş buldun sallamışın yine bi dahakine sakallı gelicem yanına muhabbetin işe yarasın biraz :queen:

oo richyy gel bakalımm..ne demişlerr??hacıdan hocadan karanlık geceden herzaman korkçakmışsınn ne çıkçaği belli olmazmışş..senden de hacı olursa korkarım wallaa....:p:p:mrgreen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar