[Kocaeli - MT]

ALooooooooooooo... Millleeeeeeeeeeeeetttttttttttttt :queen:

şu an Kocaeli ve yalowa arasında yer alan hatta altın ova ve karamürsel arasında yer alan ewim deyim.. bişiler yapalım bu aralar :queen:

Haydee Kocaeli... Bugün çok güsel bi hava war... kalkın da 3-5 motor yalowa ya doğru gelin birleşelim.. Gidelim dolaşalım :)

LEN KocaeLi... Nooluyosunuz :pr:

HawaLar güsel ; Biz güseliz ; hazır burdayken bi toplansak diorm :pr:

hoşgeldin bilader,
h.sonu uludağ a gittim yeni geldim
buralardaysan yaparız bişiiler...

Kardeşim pazartesiye kadar burdayım... Pazartesi dönüyorum rize ye :) ALTINOVA da yım habern olsn.. yanii değrmendereyee gölcüke 20 km :)

walaa görüşsek ii olcaktı be :pr: Bugn hawa güsel aslında neden üşüdün :queen:

kanuni racer200

selam arkadaşlar ehliyetle ilgili forumda bilgi isteniyodu bende gebzede oturuyorum ancak ehliyetimi kadıkoy gelişim surucu kursundan aldım mesafe bıraz uzak ancak kesinlikle tavsiye ederim superler gebzenın çoğu esnafını beğenmıyorum çabucak zengin olmak istiyorlar

WaLaaa Gebze yi bilseydim sölerdm ammaa yaza olcak nası olsa :cherry: Bu arada Rize ye döndüm :)

kocaeli-mt keyifler nasıl?
sesler soluklar kesildi yine...?
yoktur iişallah bi yaramazlık

şu havalar ısınmadan benim motorla gezmem çok zor. soğukta hiç zevk vermiyor. nisan ayıyla beraber düzeler herhalde.

Ben de temmuza kadar dönerm kocaeli yee.. artık takılırızz beraberr :queen: :queen:

sabahtan baktım siteye kimse yoktu. karamürsel yapıp geldim ama baya rüzgar vardı.
@fernando;
sakaryada motosiklet festivali olacak 18-19-20 mayısta iş yerinden bi problem olmassa ben bi gece kalmalı gideceğim. akabinde kapıdağ da motosiklet festivali var. bunları değerlendirelim derim.

ewt güzel olur;
ben de işlerimi ayarlayabilirsem katılmak isterim.
kocaeli [MT] yi temsilen :p katılırız

ben de maşukiye ye çıkcaktım,kardeşim ve ark.ları arabayla eşlik ediyolardı bana.izmit çıkışında baktım hava patlıycak döndüm geri.sapanca da doluya yakalanmışlar.ii yıttım walla!!

Son düzenleme:
Ben fuara gittim. Yamaha, honda, suzuki ve Harley in standları çok çok güzeldi. Ama BMW standı bambaşkaydı. Aksesuarlar bol ve nakitte uygun indirimler vardı. Deri-caroteks karışımı chopper montu ve eldiven aldım. Suzuki ve yamaha nın 2007 modelleri gerçekten çok güzeldi.
Bu arada bende İzmit teyim havalar ısınınca buluşup tanışalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar