Kocaeli MT ölü maalesef. Daha çok facebook ve instagram kullanıyorlar gruplar.![]()
Olsun artık. Eski dostlarımızı ziyaret ettik, yalnız kalmadık.
Kocaeli MT ölü maalesef. Daha çok facebook ve instagram kullanıyorlar gruplar.![]()
kartepeden izmite bisiklet yolu keşfettimgit gel 18 km , motoru da garaja kaldırdım. mayısta görüşmek üzere
![]()
Yok mu kartepeye sucukekmek yapmaya çıkacak kimse benimle beraber ?
hafta sonu yasaklar biter bitmez çıkacağım 250 lik scooter ile. güvenli olacak sekilde çıkabildiğim kadar çıkacağım. tabi kar yagarsa![]()
Valla basiskele sahilinde yanlış takılmaktan sıkıldım yaa.. izmit mt neredesiniz. Tekirdag bile daha iyi idi..
İzmit MT ölü, sadece ikimiz varız hocam.![]()
e o zaman biz görüşelim bariynlız da olmuyor. izmit sahile gidip oturmayı. denize nazır köfte ekmek yemeyi alışkanlık haline getirdim ben
![]()
Şu pandemi iyice geçsin motorlarla buluşup gideriz yemek yemeğe hocam![]()
Anlaşıldı. yalnız geziyorum hepyine yalnız devam
![]()
heer gün gidiyorum izmit sahile![]()
Arkadaşlar selam. Yeni bir motosiklet alacağım. Darıca'da yaşıyorum. Fakat burada motosiklet bağlamak için en uygun yer elektrik direği gözüküyor. Maalesef evin garajı ve otoparkı yok. Dışarıya da bağladığım zaman zincir kilidi kesip çalarlar diye bir korku var aklımda. Ne yapsam bilemedim. Sizler nereye koyuyorsunuz motosikletlerinizi?
anlaşıldı, Mt Kocaeli ölü.
bu son girişimdi
Hocam bende yazdan ocak ayına kadar uğraştım anca motor aldım sabırla bekliyorum.
ben daha da geç kalmısımBen bayağı geç kaldım yav