ABANt GEZİSİ İÇİN
Arkadaşlar Gerçekten Cok Ozür Dileriz... Yogunluk Ve acemilik Nedeniyle Bu sefer bole oldu.. Ama ilerde bu eksiklerimizi kapatacagız...
Sizleri üzdük isek bütün Bolu Mt Adına özür Dileriz.. Lütfen Kabul Edin..
Saygılar Arkadaşlar....
Gezimiz Güzel Geçti Fakat İlk kez bi organızasyonu üstlendiğim için hem şaşkın hemde bilinçsizdim...
ESKİŞEHİR VE İZMİT Mt den katılan arkadaşlara çok ama çok özür diliyoruz Bolu mt olarak...
Gördüğünüz gibi restorant sahipleri ücretleri benım toplamamı soylediler... O arada ortalık karıştı.. Kafam allak bullak oldu zaten... Saolsun Erhan Arkadaşım yardımcı oldu fakat... O anda bizim Mt grubu Motorlarını Çalıştırıp Abant a Hareket ettiler... Tabi Ben Hala Para Hesaplarıyla Uğraşıp Duruyorum... Eskisehir Ve izmit Mt den katılan arkadaşlarıda bizim mt grubuyla yola cıktılar.. Bir tek ben kaldım die düşünürken Alel acele yola cıktım bastım abanta...
Restoranttayken Telefonum Cekmiodu Arkadaşlar Benım..
Abant girişinde bizim ekip benı bekliyolarmış... Ben soyle bir ekibe bakarken eskişehir ve izmit mt nın orda olmadıgı dikkatımı cekti ve arkadaşlara sordum.. Haberimiz yok orada kaldılar sanırım dediler... İnanın İçin cız etti.. Hala Aklımda sizler varsını Cok Özür Dileriz Bolu Mt Olarak... Akşam Sizlere ayıp oldugu aklımdan hiç çıkmadı İnanın Hala içimde bi tedirginlik var...
Aramaya Çalıştım Ama Hiç Birinizinde Bende Telefon Numarası Yoktu...
Özür Dileriz