[Kocaeli - MT]

Dostum resimler çok güzel.İnşallah tatilin tadını çıkarmışsındır...

ewt arkadaslar sırada kandıra-karasu-adapazarı-izmit var
bakalım havalar müsaade edecek mi?

topik yere yapışmış. bir el atalım.
h.sonu hava güzel olacakmış. geziceklere duyurulur.

Tüm Kocaeli Halkının ve MT-Kocaeli üyelerinin BERAT KANDİLİ MUBAREK OLSUN!

Saygılar (MT-Eskişehir Adına : viper_1 (volkan) )

Arkadaşlar hepinizin berat kandlini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim...

ABANt GEZİSİ İÇİN

Arkadaşlar Gerçekten Cok Ozür Dileriz... Yogunluk Ve acemilik Nedeniyle Bu sefer bole oldu.. Ama ilerde bu eksiklerimizi kapatacagız...

Sizleri üzdük isek bütün Bolu Mt Adına özür Dileriz.. Lütfen Kabul Edin..

Saygılar Arkadaşlar....

Gezimiz Güzel Geçti Fakat İlk kez bi organızasyonu üstlendiğim için hem şaşkın hemde bilinçsizdim...

ESKİŞEHİR VE İZMİT Mt den katılan arkadaşlara çok ama çok özür diliyoruz Bolu mt olarak...

Gördüğünüz gibi restorant sahipleri ücretleri benım toplamamı soylediler... O arada ortalık karıştı.. Kafam allak bullak oldu zaten... Saolsun Erhan Arkadaşım yardımcı oldu fakat... O anda bizim Mt grubu Motorlarını Çalıştırıp Abant a Hareket ettiler... Tabi Ben Hala Para Hesaplarıyla Uğraşıp Duruyorum... Eskisehir Ve izmit Mt den katılan arkadaşlarıda bizim mt grubuyla yola cıktılar.. Bir tek ben kaldım die düşünürken Alel acele yola cıktım bastım abanta...

Restoranttayken Telefonum Cekmiodu Arkadaşlar Benım..

Abant girişinde bizim ekip benı bekliyolarmış... Ben soyle bir ekibe bakarken eskişehir ve izmit mt nın orda olmadıgı dikkatımı cekti ve arkadaşlara sordum.. Haberimiz yok orada kaldılar sanırım dediler... İnanın İçin cız etti.. Hala Aklımda sizler varsını Cok Özür Dileriz Bolu Mt Olarak... Akşam Sizlere ayıp oldugu aklımdan hiç çıkmadı İnanın Hala içimde bi tedirginlik var...

Aramaya Çalıştım Ama Hiç Birinizinde Bende Telefon Numarası Yoktu...

Özür Dileriz

ABANt GEZİSİ İÇİN

Arkadaşlar Gerçekten Cok Ozür Dileriz... Yogunluk Ve acemilik Nedeniyle Bu sefer bole oldu.. Ama ilerde bu eksiklerimizi kapatacagız...

Sizleri üzdük isek bütün Bolu Mt Adına özür Dileriz.. Lütfen Kabul Edin..

Saygılar Arkadaşlar....

Gezimiz Güzel Geçti Fakat İlk kez bi organızasyonu üstlendiğim için hem şaşkın hemde bilinçsizdim...

ESKİŞEHİR VE İZMİT Mt den katılan arkadaşlara çok ama çok özür diliyoruz Bolu mt olarak...

Gördüğünüz gibi restorant sahipleri ücretleri benım toplamamı soylediler... O arada ortalık karıştı.. Kafam allak bullak oldu zaten... Saolsun Erhan Arkadaşım yardımcı oldu fakat... O anda bizim Mt grubu Motorlarını Çalıştırıp Abant a Hareket ettiler... Tabi Ben Hala Para Hesaplarıyla Uğraşıp Duruyorum... Eskisehir Ve izmit Mt den katılan arkadaşlarıda bizim mt grubuyla yola cıktılar.. Bir tek ben kaldım die düşünürken Alel acele yola cıktım bastım abanta...

Restoranttayken Telefonum Cekmiodu Arkadaşlar Benım..

Abant girişinde bizim ekip benı bekliyolarmış... Ben soyle bir ekibe bakarken eskişehir ve izmit mt nın orda olmadıgı dikkatımı cekti ve arkadaşlara sordum.. Haberimiz yok orada kaldılar sanırım dediler... İnanın İçin cız etti.. Hala Aklımda sizler varsını Cok Özür Dileriz Bolu Mt Olarak... Akşam Sizlere ayıp oldugu aklımdan hiç çıkmadı İnanın Hala içimde bi tedirginlik var...

Aramaya Çalıştım Ama Hiç Birinizinde Bende Telefon Numarası Yoktu...

Özür Dileriz

Tüm BoluMT olarak özür diliyoruz.

Bu aralar Myheart la birlikte bir istanbul planimiz var gecerken sizlerede ugrayip birer cayinizi icmeyi pLanliyoruz. Tabiki kabul ederseniz...

@myheart , @alcohol
biz kuzenimle bireysel olarak yola çıktık zaten kocaeli de MT oluşumu diye birşeyden söz etmek bence yersiz. kimsenin kimseden haberi yok.
özür dilemeye gerek yok biz zaten kafamıza göre takıldık da eskisehir den gelen arkadaslarla tanısamadık bile ona üzüldüm. ben onlarım MT den oldugunu sonradan anladım. oyle ayrı oturunca baska bir grup sandım.
istanbuldan tanıdıgım bir kaç kişi vardı onlarla 3-5 kelam edebildik zaten o kadar. yeni sezonda daha guzel havalarda yine olsun yine geliriz. maksat gezmek olsun :cat:

uyuşuk hemşehrilerim motorumu değiştirdim,
yeni motorum kawasaki er-5
süperr
ama olmuyo böyle yapalım artık bişeyler...

Dostum ben sana katılmak isterdim ama şuan için motorum malesef yok...:pr:

eywallah en kısa zamanda olur iişallah
ama bu herifler çok uyuşuklar yaw baksana...
siz pineklerken ben yine bi bolu yaptım(yeni makineyle)
dönüşte adapazarına uğradım,ordan sapanca tey tey tey
zaten ben de yazmasam ölmüş bu forum!!!

motoru sattık birader artık yaya gezioz :) kaca aldın er-5 i?

oguzhan sahibinden com da yenı gtr ilanları war..bayramda hawalar guzel alda gezelım kardes

selams millet..KaRaMüRSeL'den iDaM MC PSiKoo .. Yeni keşfettim kocaelitopic ini..nesee daha çoooq görüşecess inşallah.. bys bys

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar