berkay kardeşim bak ben burada 2006'dan beri varım kocaeli MT'nin ilk topici acıldığında bende vardım ilk sayfalara bakarsan görürsün artı mevzuda gecen konuda CBF ile ilgili benimle konuşmuştun Kredi kartını cekecek 360 lira vade farkı ne benim cebime giriyor nede şirketin her bayinin veya firmanın bankalarla anlaşması yada kurumsal alışverişi farklıdır günlük oranları yada kampanyaları değiştirmede bütün hak bankanındır 360 lira fark için belirtilen fark kimse kimseye atlamaya yada bir başka bişeye calışmaz o gördüğün bayide 50 kişi ekmek yiyor Esnaf müşteri kazanma bu olmamalı sen koca hondasın 1 üründe zarar etsen hiç bişi olmaz ama 1 gece önce başka 1 gün sonra başka konuşuyorsan o senin ayıbındır. diyorsun ya okadar işçiden ya bir kişi zarar etse yada başka bişey olsa bu nasıl olur bencil düşünme senden daha zor şartlarda para kazananlarda var orada..ben sana şimdi burada satıcı olarak değil 15 yıldır ailem dahil tüm akrabam vs Vs motosiklet kullanıcısı olarak yazıyorum bugüne kadar ufak cc'den vfr'sinden tut varadero'suna 600rr'ın 600F'ine honda hariç bir cok motor sahibi oldum vede izmit'Te bir tek kişiye ne bakım nede başka bişey yaptırmısımdır bende gittiğim yerde saygı görmek isterim 3 kuruş fazla veririm adam gibi hizmet alırım abi bizim motor noldu parça geldi mi dur tezgahta bi mondial var seninkini sonra alıcam vs gibi lafları duymamak yada motorumu satarken al bu anes'in yada mototal bakımlı diyip faturasını cıkarıp göğüsümü gere gere malımı satmışımdır oyüzden hep istanbulda bakımlarımı yada alışverişimi yapmışımıdır ama şimdi kalkıpta o firma kazıkcı bu firma bilmem ney şöyle böyle dememişimdir..
Haldız'a gelince ben orası acıldıqında yetkili bayii olduqundan dolayı işlerimi bakımlarımı herşeyimii orda yaptırdım büyük motorumun hiç bir sorun yaşamadım da parça lazım oldu sipariş verdim geldi telefonla aradılar bakım zamanı geldiğinde randevu aldım kahvemi içerken bakımımı yaptılar bakımdan cıktım honda türkiyeden ve servisten aradılar memlunmusunuz diye üçretsiz güvenli sürüş eğitimine etrafımdaki kuzenimi vs gönderdiler 600F gidon vidasını orjinal istedim fabrikada yoktu belcika'dan sipariş edildi 20gün dediler dedikleri günde geldi.. Kii şayet burası yıllardı izmitin tek honda otomobil bayi bunlar motosiklet hizmetine geçeli bir yıl bile olmadı sence yıllardır otomobile hizmet vermiş bi şirket motosiklet sektörüne yeni geçiş yapmışsa ilk başlarda ufak tefek iletişim kopukluğu yada serviste sıkıntılar olmaz mı elbet olur (o motosikletine zincir bakımı yani komple bir tüp würth temizleyici ile yapıldı mı 30 lira alınması normal zaten piyada muadili ürünler zaten ipone motul o para.. ilk zamanlar bunlarla ilgili sıkıntılar yaşamışlar müşterilerle şimdi ise zircir temizleme bakımını müşterinin isteğine göre yapılıyor)
neyse ben HONDA Haldız'a motosiklet satış danışmanlığına başlıyalı 2 ay oldu sırf motosikleti sevdiğimden yıllardır calıştığım işimden istifa edip motosiklet sektörünün hepten içinde olmak istediğimden, bu işten bu mutlu olduqum için geldim honda'ya oranın müşterisiyken çalışan biri oldum yani o yüzden sana calışan yada bir başka bişey olarak değil motosiklette gönül vermiş olarak biri olarak yazdım bunları benim kapım herkese acık....
Cokta aşalayıcı itamlarından dolayı bende buraya dostlarımı çağırmak için yazdığım başlığın altına böyle bişey gördüğümden dolayı utandım sen gel ilk 1000 bakımını ben cebimden kendi maaşımdan yaptırıcam ücretsiz honda haldız'a dediğin laflar için değil ama benim hoş görümü kırdığın için