[Kocaeli - MT]

çilek motor fuarına bakmadan alma şurda 1 ay kaldı benim tavsiyem odur ...
alırsanda 250 ile başla 125 sana yetmiyecek aşşağı yukarı aynı para

Merhaba ustalar bana kocaelinde hyosunglardan anlayan güvendiğiniz bir usta söyleyebilirmisiniz ? Mümkünse 20 liralık hava filitresine 55 lira çeken bi usta olmasın :)

Merhaba ustalar bana kocaelinde hyosunglardan anlayan güvendiğiniz bir usta söyleyebilirmisiniz ? Mümkünse 20 liralık hava filitresine 55 lira çeken bi usta olmasın :)

dostum senin ilacın bende =) 2010 yılında avatarımdaki hyosungu almıştım ve piston segman attırıp birde şimlerini değiştirtmiştim =) kocaelideki bütün ustalar feslemeye kalktı =) sen neredesin? fikir alışverişi yapmak istersen yardımcı olurum 554 391 53 10 ararsan yardımcı olurum, en azından nereye asla gitmemen gerektiğini söylerim =)

soa

eyvallah beyler bu gün motordan indim Yukarı D.derede köpek saldırısına uğradım kuduz tetenoz hepsni oldum köpekle boşutum parmağımı felan yaraladı ayak bileğimiin üstünü felan hep ısırdı harika bi maceraydı şktayım iyi oluyor arada böyle şeyler yaşadığımı farkediyorum :)

Geçmiş olsun aykut. Başı boş köpeklerin sığınma evi gibi oldu değirmendere. Allah beterinden korusun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Montla,kasktan tanıdım :)

Mavi,tur camlı bi ybr görürsen o da benim :)

Arkadaşlar bu makineyi tanıyan bilen varmı ciddi ciddi gelip almayı düşünüyorum Allah nasip ederse

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-suzuki-vestrom-la-da-takas-olur-140471646/detay

Arkadaşlar merhaba...

En son 55. sayfada kalmıştım bayağı bir süredir aranızda değildim.
Tekrar buralardayım herkese tekrar merhaba.
Kemik kadroda eksik var mı ?

Tekrar hosgeldin,vefat eden emrah arkadasimizdan haberin vardir,birde artik face te takilan buralardan uzaklasan birkac kisi var grup oldular. Bende rusyadayim ama vakit buldukca bakiyorum sayfaya.

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
hayırlı akşamlar.aslında yeni sayılırım ama değilim :) sizi sürekli takip ediyorum ve motor almadan yazmak istemedim ama doğru yanlış herkes kafamı çok karıştırdılar!size danışmak istiyorum alıcağım motor allah nasip ederse yzf r125 malum kocaelide tek bir yerde var oda kapora bırakmam gerektiğini söylüyor bunun için fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
2.alternatif ise 27 şubattaki moto fuarı ordan alabilirmiyim hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Fuarda yzf r125 olmaması kötü oldu. Herşeyde bir hayır vardır. Fiyatlar yükseldikçe yükseliyor.

Fuarda eksikliğini hissettiğimiz Kawasaki Türkiyeyi ne kadar ciddiye aldığını göstermiş oldu.

Çilek hayırlısı olsun bulunur alınacak bir yer bir şey.

soa

Selamlar hekese bir sikinti cikmazsa aksama 0 cbf 150 aliyorum. Motor adapazarindan yüklenmiş geliyor

kocaeli mt'nin eski üyelerinden olarak yeniden aranızdayım motosiklet almak istiyen arkadaşlarıma yardımcı olabilirim herkesi beklerim cay kahve içmeye honda haldıza ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar