[Kocaeli - MT]

eray ben izmite gecince ararım seni bir garaja gelip çay içer sin :) inan bende özledim sizleri

osman eser hoşgeldin aramıza birgün tanışmak isterim senlen beni ara görüşelim ne dersin :)
0 542 527 52 80

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

süper sport merhaba sanada hoşgeldin :)

Arkadaşlar Kocaeli yada İzmit tarafından trakyanın herhangi bir yerine ulaşım sağlayan otobüs firması biliyormusunuz
Kısmetse cuma günü kartepeden bir motor bakmaya geleceğim,
bilmem olurmu ama otobüs ile getirmeyi düşünüyorum,havalar malum soğuk biraz mesafede uzun :silent:

muavinlerden birini kenara çekiyosun, "sen bu işlerden analayan yetkili bi abimize benziyosun" diyerekten bikaç 50-100 cebine sıkışltırıyosun sonra er yansın :)

Herkeze ıyı geceler tekerınız duz bassın. Mustafa abı 600f hayırlı olsun tekerın duz bassın. şu verılen cay sozlerıde tutulsun artık. Eray sana dıcek hıc bı kelıme bulamıyorum zaten. :) ıyı geceler komoto

eyvallah beyler bu gün motordan indim Yukarı D.derede köpek saldırısına uğradım kuduz tetenoz hepsni oldum köpekle boşutum parmağımı felan yaraladı ayak bileğimiin üstünü felan hep ısırdı harika bi maceraydı şktayım iyi oluyor arada böyle şeyler yaşadığımı farkediyorum :)

Erdem kardeşim :) ya ben yine aktif olarak iki üç satır yazıyorum buralarda, sana ne demeli :).
herkes kayıplarda, forumu yaşatıyorum birkaç kişi ile :)

eray lüt fen haksızlık etme ben uramıyormuyum ??? ara sıra d olsa
eRRdem kardeşiz biz ...yaaa böyle eRRdem yazmayalı bayağı zaman olmu ha ..:)
gel çayımızı içelim ne arıyon ne soruyon bugün izmite geçeceğim
arkadaş sanada geçmiş olsun allahtan kötü birşeyler yok iğneden birşey olmaz :)

hayırlı akşamlar.aslında yeni sayılırım ama değilim :) sizi sürekli takip ediyorum ve motor almadan yazmak istemedim ama doğru yanlış herkes kafamı çok karıştırdılar!size danışmak istiyorum alıcağım motor allah nasip ederse yzf r125 malum kocaelide tek bir yerde var oda kapora bırakmam gerektiğini söylüyor bunun için fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
2.alternatif ise 27 şubattaki moto fuarı ordan alabilirmiyim hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Hosgeldin, sismandan bahsediyorsun sanirim.ben olsam ordan fren balatasi bile almam. Hem esnaf degiller hemde isten anlamiyorlar. Istanbuldaki saticilarin hepsini tek tek arayip fiyat alıp en iyi fiyati verenden alabilirsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mustafa Abi ;yeni motosikletin hayırlı olsun. Allah grenajına taş değdirmesin.

Aykut ;geçmiş olsun. Değirmendere'de baş belası oldu bu başıboş köpekler.

Çilek; bence de Serkan'ın dediği gibi farklı bayiilerden alabilirsiniz. Boşuna kaporo vs ile uğraşmayın.

Yahu aykut itle kopekle ne ugrasiyorsun :) gecmis olsun.. bidahakine kacmaya calis oranin kopekleriyle ugrasilmaz koyun surusu gibi geziyorlar

Mustafa abı saygılar. Cay ıcmeye gelıcem sozum soz bıraz yogunum. Tabıkı kardeslıgımızden suphem yok.
Eray sen klavye motorcusu oldun uzun zamandır.
Herkeze ıyı geceker tekerınız duz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar