[Kocaeli - MT]

bugün itibarı ile burak hocamın yamaha sı :pl:ARTIK BENİMDİR :pl:
:pr::pr: ÇARŞAMBA TATLI VAR GELMEYEN PİŞMAN OLUR SÖYLEMESİ :pr::pr:

dün akşam gene iyi gezdiniz kocaeli mt :)
bide siz sahilden geçtikten sonra yağmur yağmayaydı iyidi :) mangal söndü anasını satim :)
tabi yağmur dinince gene yaktım orası ayrı..:)

s.a arkadaşlar kartepeden ismim talha 3 seneden beri motor kullanıyorum burayada üyeyim devamlı nette oldugum halde burada takılmıyorum :) aranıza katılmanın zamanı geldi gecti die düşünüyorum :) en yakın zamanda görüşmek dileğiyle

Beyler yarın Ankara'ya gidiyorum. :mrgreen:

Dikkatli git ismail. Ne zaman donmuyorsun ? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

s.a arkadaşlar kartepeden ismim talha 3 seneden beri motor kullanıyorum burayada üyeyim devamlı nette oldugum halde burada takılmıyorum :) aranıza katılmanın zamanı geldi gecti die düşünüyorum :) en yakın zamanda görüşmek dileğiyle

Carsambalari bulvarda bulusuyoruz saat 18:30

11 Eylül buluşması

9738087332_891fc42eda_o.jpg

Vaay, fotoğrafı ben yokken çekilmişsiniz :(

Dikkatli git ismail. Ne zaman donmuyorsun ? :)

Bu arada gerçekten dönmüyorum :mrgreen:

TİKA'da işe başlıyorum.

Pazar günü Kocaeli'ye dönüp eşyalarımı toparlayacağım. Pazartesi de şu anki iş yerimden istifa edip ayrılacağım.

Salı ya da Çarşamba günü işe başlıyorum.

Benden kurtuldunuz yani :mrgreen: Ama bu haberi alınca üzülenler de oldu! Sevenlerim de varmış yani ;)

Artık Cumartesi ve Pazar günleri ile resmi tatil günleri iş yok. Süper! :mrgreen:

TİKA'da işe başlıyorum.

Pazar günü Kocaeli'ye dönüp eşyalarımı toparlayacağım. Pazartesi de şu anki iş yerimden istifa edip ayrılacağım.

Benden kurtuldunuz yani :mrgreen: Ama bu haberi alınca üzülenler de oldu! Sevenlerim de varmış yani ;)

Artık Cumartesi ve Pazar günleri ile resmi tatil günleri iş yok. Süper! :mrgreen:

Aga ben demedim mi ben gelmeden benim parçaları getirmeden istifa etme diye, arkadaşlar izinli dedi :)
HAYIRLISI OLSUN, cumartesi pazar tatil demek mükemmel bişi ya :)

TİKA'da işe başlıyorum.

işin hayırlı olsun :)

ankara grubuna haber verelim de dükkanı kapatmış gibi yapsınlar :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

TİKA'da işe başlıyorum.

Yeni işin hayırlı olsun,Allah utandırmasın inşallah.

Arkadaşlar tebrikleriniz için teşekkür ederim.

Bi Mert Ezer de ben oldum. TİKA 36 ülkeyle iş birliği yapıyor. Zaman zaman yurtdışı görevleri de oluyormuş.

Pazar akşamı müsait olan arkadaşlar varsa görüşmek ve vedalaşmak isterim . . .

slm arkadaşlar ben cenk 2 senedir motor kullanıcısıyım organizasyonlarınıza katılmak istiyorum...görüşmek üzere :bestmt:

Abi sen kartepenin neresindensiz?

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Arkadaşlar size bir şey danışacağım;İzmit'te bildiğiniz uygun fiyata motosiklet aksesuarı satan bir yer var mı?
1,5 senden beri motor kullanıyorum ne delikanlı bir motor ustası ne de aksesuarcı bulabildim.Herkes kazıklama peşinde.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi sen kartepenin neresindensiz?

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Arkadaşlar size bir şey danışacağım;İzmit'te bildiğiniz uygun fiyata motosiklet aksesuarı satan bir yer var mı?
1,5 senden beri motor kullanıyorum ne delikanlı bir motor ustası ne de aksesuarcı bulabildim.Herkes kazıklama peşinde.

Feyizoglu,Hudson Deri gibi mağazaların sitelerinden alabilirsin.

Buradaki arkadaşlar toplantılara katılıyor mu? yoksa sadece buraya yazıp kaçıyor mu :) her çarşamba 6.30 bulvarda arkadaşlar.(kawasaki nin tam karşısındaki kafede)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar