bugün itibarı ile burak hocamın yamaha sıl:ARTIK BENİMDİR
l:
r:
r: ÇARŞAMBA TATLI VAR GELMEYEN PİŞMAN OLUR SÖYLEMESİ
r:
r:
Beyler yarın Ankara'ya gidiyorum. :mrgreen:
s.a arkadaşlar kartepeden ismim talha 3 seneden beri motor kullanıyorum burayada üyeyim devamlı nette oldugum halde burada takılmıyorumaranıza katılmanın zamanı geldi gecti die düşünüyorum
en yakın zamanda görüşmek dileğiyle
Dikkatli git ismail. Ne zaman donmuyorsun ?![]()
Vaay, fotoğrafı ben yokken çekilmişsiniz
Bu arada gerçekten dönmüyorum :mrgreen:
TİKA'da işe başlıyorum.
Pazar günü Kocaeli'ye dönüp eşyalarımı toparlayacağım. Pazartesi de şu anki iş yerimden istifa edip ayrılacağım.
Salı ya da Çarşamba günü işe başlıyorum.
Benden kurtuldunuz yani :mrgreen: Ama bu haberi alınca üzülenler de oldu! Sevenlerim de varmış yani
Artık Cumartesi ve Pazar günleri ile resmi tatil günleri iş yok. Süper! :mrgreen:
TİKA'da işe başlıyorum.
Pazar günü Kocaeli'ye dönüp eşyalarımı toparlayacağım. Pazartesi de şu anki iş yerimden istifa edip ayrılacağım.
Benden kurtuldunuz yani :mrgreen: Ama bu haberi alınca üzülenler de oldu! Sevenlerim de varmış yani
Artık Cumartesi ve Pazar günleri ile resmi tatil günleri iş yok. Süper! :mrgreen:
TİKA'da işe başlıyorum.
Abi sen kartepenin neresindensiz?
---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
Arkadaşlar size bir şey danışacağım;İzmit'te bildiğiniz uygun fiyata motosiklet aksesuarı satan bir yer var mı?
1,5 senden beri motor kullanıyorum ne delikanlı bir motor ustası ne de aksesuarcı bulabildim.Herkes kazıklama peşinde.