[Kocaeli - MT]

Vay vay vaay
Foruma uzun zamandir giremiyodum
Hicbir sehirde olmayan canlilik var burda :)
Mert organizator olmussun :)
Bu arada yarin istanbula gitmeyi dusunuyorum hem atv almaya hemde motomarkette keceyi yaptiricam gelmek isteyen olursa hava yarin izmitte aralikli saganak istanbulda p.bulutlu ve gunesli
Cumarteside yine biseyler yapilicakmis maalesef benim en erken 2 ye kadar dersim var sonradan katilabilirsem katilirim
Bundan sonra forumdayim :)
Herkese iyi aksamlar...

Okula gitmeyince dersaneye mecbur gidiyorum :) zaten yakinda anahtarimada el koyucak bizimkiler
Bu ara fazla gezdim :)
Ama bakalim h.sonu 8.30 da baslayip en erken 2 de bitiyo dersler
Sizin gaz kacta acilir ?

nereye gidiyonuz arkadaşlar bende katılabilirim cumartesi boşum
kız arkım gelse sorun olurmu acaba şimdi trip atar çekemem :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------

hay aksi ben cumartesi sandım pazar günü banada uymuyo malesef arkadaşın düğünü var tüh

formdaki arkadaşlar cumartesi abant iptal şileye teker döndürcez mbhoro düzergah ve diğer konularla ilgili bilgiyi biraz sonra ayrıntılı bilgiyi yazıcak.

Yeppp cumartesi sileeee wuhuuu. Foruma en gicirindan 3 uye kazandirdim en fazla kofteyi ben yiyecegim :p liste olusturmak icin erken midir?

60 evlerden bi vfr800 bide chopper tarzı bi motor katılabilir bize foruma davet ettim arkadaşları

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

canilker senin motor nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar