[Kocaeli - MT]

Mesajini yeni gordum kusura bakma. Ben su an yoldayim karamursel yapip irfan abiye ugrayacagim oradan yalova mezite ugrayacagim.

Ugur senide aradim ama acmadin malesef.

Gelen varsa ciksin yola
kaçırdım valla bende yeni girdim eve. gölcük sahil,değirmedere sahil,karamürsel sahil ordan geriye izmit sahil yaptım:mrgreen: Tek tabanca geziyorum koy koy:)

klarnetli videoları istiyoruz mert..:)
mustafa abinin telefonu muydu ya da o ??

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

bu arada arkadaşlar hepinizle tanıştığım için çok mutluyum, çok güzel vakit geçirdim..
hepiniz adamsınız..:)

Ya arksdaslar ben fotolari ve videoyu yukleyemedim ugrasiyom o aradaki busa muhabbet i onun için ama ayarliyacam merak etmeyin

:salut: :pr: hapamıyom ya laa :salut:
arkadaşlar söz bu akşam sabahlasamda yükliyecem

Siyah cbr250 sahibi olan varmı burada arkadaşlar? Dün baya motor gördüm yollarda geziyor millet. Bu gün yarın izinliyim aksiyon olursa katılırım görüşmek üzere.

19 Mayıs'ta birşeyler yapacağız şimdiden söyleyim.. haberiniz olsun.

19 mayista yuvaciga gidelim bence. diger illerden gelecek arkadaslara katilalim derim

selamlar,,,

19 mayısa 17 gun kalmıs bile olsa benim icin planlaması zor olan bir tarih, iş sebebi ile.

uygun olursam bende katılmak isterim. ikamet ankara olsa da bir kaç ay daha dilovasında calısıp gebze de kalmaya devam edecegim.

gorusmek uzere

19 mayista yuvaciga gidelim bence. diger illerden gelecek arkadaslara katilalim derim

yani tercih meselesi tabi.. genelde daha önce gitmiş olanlar tekrar aynı şeyleri yaşamamak için gitme taraftarı olmuyor.. bu konuyu yüzyüze görüşmeyi tercih ederim.

ne gibi seyler yasandi acaba merak ettim. yuz yuze konusuruz. zaten o tarihe kadar bir iki organizasyon daha yapariz

evde acikogretim sinavlarina calisiyorum ayiptir ayip :) hic yakistiramadim

:) tamam tamam alinma mert.
Senin evde acikpgretim sinavlarina calisman benim fabrikada amelelik yaptigim gercegini degistirmiyo. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar