[Kocaeli - MT]

Biliyorum. akşamları olur genelde çevirme, belli başlı yerlerde dolanırsan sıkıntı olmaz ama tabi ki dikkatli olmak lazım. cezası az değil.

dün 5 motorduk arkadaşlar baya eğlenceliydi. bir dahaki organizasyonda telefonlarımızı birbirimize verirsek daha sağlıklı haberleşiriz. daha kalabalık olalım

oralardan geçtim ben, belki erken gelirsiniz diye ama yoktu kimse. işlerim vardı, bu ara yoğun ama görüşürüz mutlaka hem havalar iyice düzelmiş olur, istanbul falan yapalım bence, olmaz mı?

vay arkadaş, 08- 16 çalışıyorum erken kalktığım için sütlaç gibi oluyorum ::( vardiya dönene kadar piyasada yokum :(

5 kişi de oluyor 27 olmuştu şahit olduğum.
merak etme öyle bir organizasyon düzenleyeceğiz.
en az 30 kişi falan süper olur ama il dışı olması lazım, buralarda nerede gezeceksin 30 motor

ah be dostum. millet il dışından geliyo güzel izmitimize. yarımca Türk kahvesinde buluşuruz, ordan gölkaya. güzel bi düzergah değilmi erays

bu hafta sonu bir şeyler yapalım derim. şimdiden duyuralım da herkesin haberi olsun bence. ne dersiniz?

soa

Selamun Aleyküm arkadaşlar. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz. Arkadaşlar bu akşam değirmendere toplanacağız. Ben cuma günü askere gidiyorum. bu gece son boş gecem. yalovadan da abilerimiz gelecek. Değirmendre sahilinde buluşacağız gelmek isteyen varsa hem görüşürüz hem tanısırız hem vedalaşırız. Allaha emanet olun...

berkay kardeşim kaçta toplanıyorsunuz? benim dersim var dersten sonra gelebilirim ancak.. 21:30 - 22:00 gibi ancak.. gitmeden görmek isterim seni.. nereye gideceğin belli oldu mu bu arada?

soa

abi günay abide saat 9bucuk 10 gibi gelecek sahilde olacağız yani gel buyur sende. yarın belli olacak abi kısa mı uzun mu neresi herşey yarın. cuma da birliğe katılacağım....

hadi hayırlısı, bende mümkün olduğunca erken gelmeye çalışırım. Ararım gelirken nerede olduğunuzla ilgili..

soa

zaten mevlüt abinin gelöesi 7 yi falan bulur gibime geliyor 7 den snra buluşuruz gece ayrılana kdr :D

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:44 ----------

hadi hayırlısı, bende mümkün olduğunca erken gelmeye çalışırım. Ararım gelirken nerede olduğunuzla ilgili..

yüzde 90 çay bahçelerinde oluruz ama gene konusuruz abi ...

hoşbulduk arkadaşlar, haftasonu benim işim çıktı. malesef bugün de değirmendereye gelemeyeceğim. gelmek isterdim ama :( perşembe cuma günü bir organizasyon olursa seve seve gelirim ama :d

berkay hayırlı tezkereler kardeşim. inan gelmek isterdim ama 4/12 çalışıyorum.
herkeze iyi sohbetler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar