Mart sonu mu?
Tüm Kocaeli li arkadaşlara Çanakkale den selamlar.Arkadaşlar motor sevdalısı ve yolu ç.kaleye düşen herkezi beklerim.Saygılarımla.Kazasız sürüşler.
Telefon Numaram.0535 437 15 59
Bizden de Çanakkale'ye selam olsun.
Tüm Kocaeli MT'de ki arkadaşların Mevlid Kandil'i Mübarek Olsun.
la apaçiler sym wolf 250 aldım.. haberiniz olsun.. motor yokken çağırmadınız, şimdi bakalım ne yapacaksınız.. hepinizi arkama bağlar çekerim haaa...![]()
la apaçiler sym wolf 250 aldım.. haberiniz olsun.. motor yokken çağırmadınız, şimdi bakalım ne yapacaksınız.. hepinizi arkama bağlar çekerim haaa...![]()
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.. yıllardır motor kullanıyorum.. 600rr, cbf500,fz6 fazer aralarındaki en memnun olduğum makinalardı..
eğer tecrübeme güvenirseniz bu motor bi harika.. çok ince hesaplarla düşünülmüş kaliteli işçilik var..
ör, çelik fren hortumları, did japon zincir gibi..
elektrik tesisatı mükemmel.. akü 12 amper.. titreşim mi dedi biri ... gitsin kıçına baksın... öneriyorum arkadaşlar.. yürüyün alın sym yi :queen:
E ozaman birkaç resim koy da görelim şu SYM yi =) hayırlı olsun bu arada =)
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Bende bugün kanuni phantom aldım 452 kmde sezonu erkenmı acsak ki![]()