[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gördüm abi çok güzel Allah nazarlardan saklasin.

soa

Aynen konu gitti galiba bnde göremiyorum. Hayır abi seversin sevmezsin kimse seni zorlamıyor chopper başka dünyadır zaten. Seversin takılırsın sevmesen bakmazsın sen sevmeyip hem bunlar gay bunlar şakşakçı yok öle dünya. Bizim sorunumuz bu abi başkasına saygımız yok. herkes birbirinin arkasından sallıyor kuru sıkı ya. Neyse ii stress atım ii oldu:D.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Salla gitsin kardeşim :) Bu sitede eşim dostumla birşeyler paylaşma imkanı haricinde birşey yazasim gelmiyor. Eskiden mirc vardi chat programı. Nickı yazardın,istediğini söylerdin sanalda. Bu forumda da zaman zaman aynı durum oluyor. Keşke adım soyadımi nick yapmasaydım diyorum bazen :)

soa

Kardeşim akşam akşam iyi güldürdün beni Allah uzun ömür versin. Mirc vardı nick yazar yasar söverdin hahahahahahahahahahah. 10dkdır gülüyorum :ÇD:DDÇDÇD

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Amin kardeşim cümlemize inşallah :) Ama eskiden öyleydi. Yazardın nicki verirdin coşkuyu :)

soa

mirc gitti mertlik bozuldu aga şimdi sövüp kaçamıyoz ban veriyorlar :D

Geçen hafta çanakkale ye gittik güzel etkinlik oldu arkadaşlar da burada hoş olur diye paylaşmışlar . Sonra altına birkaç densiz dengesizce yorum yapmış onu diyorum.Berkay geçmiş olsun dostum bu arada.üzüldüm.

Abi çoluk çocuk, cahil cülehalr gereksiz ve sığ konularla forumun kalitesini düşürdüler Ben Koceli Mt ve gezi yazıları dışında bir şeye bakmıyorum. Kale alınmaz.

2motor gelicez insallah teli olanlari aricam 2lafin belini kirarariz 1gibi yola cikicam 3motor gelecez. bi kisi daha eklendi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet bugün aylar sonra güzel bi buluşma gerçekleşti.
Hava soğuktu ama ortam sıcacıktı.
Gerçekten özlemişim bu ortamı.
Yalova'dan Mevlüt Abi'ye,Erdem Abi'ye,Emre arkadaşıma ve İrfan Abi'ye güzel sohbetleri için teşekkür ediyorum.

resim001ct.jpg

resim004a.jpg

resim006xq.jpg

resim007n.jpg

resim009rw.jpg

bikaç resim daha vadı:)bidakine daha kalabalık olalım kocaeli:mrgreen:

Çok kötü olduya gelemedik seni aradım abimi gönderip gelirim diye adam arabayla karamürsele gitmiş ordaki evde bir kaç malzeme vardı onları getirmiş:pr: motorsuzluk gerçekten kötü.:salut:

Abi bu iş bööle olmıyacak bi sıfır motor alıcam arıza yapınca satıcam yenisini alıcam.

soa

Valla bende gelemedim bizde nışanlım ve ailesi ile mangaldaydık erken kalkarız diye düşündüm kalkamadıkta eve vardığımda saat 5bucuktu ondan snra aramıyım dedim. Kaçırdık bunu :(.

arkadaşlar dökük bi schooter var elimde mondial sanırım =) 125 lik ama üzerine 150cc motor konmuş =) arka lastiği patlak birde akü lazım. düşünen olursa haberleşelim

Serkan ben espirisine söyledim :) Ama cidden satıcı bulmak istiyorsan kokoreçci sedatin karşısındaki kahvehaneden alıcı çıkar belki. Orda bi tanıdık amca var alıp satıyor. En son 350 cc jawayi 250ye alıp 400e satmıştı :)

başımıza ne geldiyse o al satçılar yüzünden geldi zaten,piyasayı yüskeltip duruyorlar =) ben uğraşmak istemiyorum motorla arka lastiği sök git yaptır getir tak sonra git akü al tak vs,hava sıcak olsa neyse de =/

soa

arkadaşlar dökük bi schooter var elimde mondial sanırım =) 125 lik ama üzerine 150cc motor konmuş =) arka lastiği patlak birde akü lazım. düşünen olursa haberleşelim

Ayna yoksa mor neon varsa ben tallibim üzerine yatmak için :D:D:D:D..

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

s.a tayfa nasılsınız iyimisiniz.

a.s. saolun siz nasılısnız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar