[Kocaeli - MT]

Falçatayla yapıyorum bende ama fırçayla incesini alıcam. Kompresörde geçenlerde bimde satılıyordu :cherry: almadım keşke alsaydım adamlar çok basit sistemle kumlama yapıyorlar ama ne olursa olsun kompresör şart aslında hazır sökmüşüm tamamen dağıtsam nasıl olur diye düşünüyorum.

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Birde bu oto yıkamacıların kullandığı bir kimyasal var yağ sökücü onun adı sanı nedir bilen varmı.?

arkadaşlar aksesuarlarınızı nereden alıyorsunuz ?
bulvardaki şişman motordan tex marka el kılıfı aldım. 40tl ye verdi. fazla gibi geldi bana.

sağolasın. internettede aynısı 30tl imiş. kargoyla aynı paraya gelir

kolay gelsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

Abi İstanbul'dan getirt en güzeli.
İnternetten ver siparişini.
Ben aldığım tüm malzemeleri İstanbul'dan aldım,buradakiler biraz tuzlu çeşit bakımından da kısıtlı.

görmeden almayım dedim uğur. ön cam bakacağım bide yarın.

soa

Fark etmez şişmandan başka mal alabileceğin bir yer yok zaten. İnternettnde alabilirsin.

Abi sen Türkiye demisin Rusya işi ne oldu davay davay olmadı mı abi??

---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:59 ----------

sağolasın. internettede aynısı 30tl imiş. kargoyla aynı paraya gelir

kolay gelsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

görmeden almayım dedim uğur. ön cam bakacağım bide yarın.

yinede şişman yerine netten almanızı tahsiye ederim. şişmanda mevcutsa ürünü görün netten alın madem görerek almak istiyorsunuz..

Abi sen Türkiye demisin Rusya işi ne oldu davay davay olmadı mı abi??

Takılalım volum %5 kapağın altındaki mutlulağa kavuşalım cumartesi akşamına toplanalım. Hatta canlı müziğe gidelim.

Bunuda ilk defa gördüm gece gece paylaşayım dedim.

---------- Post added at 03:20 ---------- Previous post was at 02:42 ----------

Yarın haberleşelim akşam takılalım.

dayima ugricam ordan sizlerle bulusma niyetim kismetse

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

kisgeldi catti final yapalim:)

Bana uyar bu akşamda canlı müzik için ben çağrı yaptımda kimseden ses çıkmadı. Silindiri söktüm bende onunla uğraşıyorum o-ring`e takıldık.

slm beyler nasılsınız özledim sizleri yahu vakit bulamıyorum okuldan gezmelerden :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

bu arada o nedir ya bizim kulüp için ileri geri muhabbetler dönmüş bilip bilmeden gıcık oldum biz bütün iki tekerli lere kardeşimiz abimiz gözüyle bakıyoruz ayrım yapmadan hiç yakışık almamış üzüldüm

Bana uyar bu akşamda canlı müzik için ben çağrı yaptımda kimseden ses çıkmadı. Silindiri söktüm bende onunla uğraşıyorum o-ring`e takıldık.
gelirsem alo derim gorusuruz cepten yaziyorum fazla detaya giremiyom
e
slm beyler nasılsınız özledim sizleri yahu vakit bulamıyorum okuldan gezmelerden :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

bu arada o nedir ya bizim kulüp için ileri geri muhabbetler dönmüş bilip bilmeden gıcık oldum biz bütün iki tekerli lere kardeşimiz abimiz gözüyle bakıyoruz ayrım yapmadan hiç yakışık almamış üzüldüm
hosgeldin gunay iyi geziyon mevzuyu bilmiyorum kim ileri geri konusmuski

soa

Ne konuşması olmuş abi hayrola

Abimin kazasından beri ilk defa bugün bindim motora elim ayağım titredi şerefsizim :d nasıl bi illet arkadaş resmen bağımlı die içeri alacaklar.
Birde dalmışım trafik sigortasını yaptırmaya unutmuşum 1 aycık geçmiş Allahtan cevirmeye girmedik. 140 liracıkta ogirdi vay arkadaş biz daha öğrenciyiz yaaa. Eeeee yarın napıyorz????

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:47 ----------

ve buraları hareketleniyor son 1 2 aydır gördüğüm max sayı hoş geldiniiiz:D
asdmdq.png

Geçen hafta çanakkale ye gittik güzel etkinlik oldu arkadaşlar da burada hoş olur diye paylaşmışlar . Sonra altına birkaç densiz dengesizce yorum yapmış onu diyorum.Berkay geçmiş olsun dostum bu arada.üzüldüm.

soa

abi normalde 89 lira 50 lirada gecikme cezası ödedim dibe vurdum

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

Geçen hafta çanakkale ye gittik güzel etkinlik oldu arkadaşlar da burada hoş olur diye paylaşmışlar . Sonra altına birkaç densiz dengesizce yorum yapmış onu diyorum.Berkay geçmiş olsun dostum bu arada.üzüldüm.

sağol abi Allahtan bir sıkıntı yok.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Günay abi ciddiye alma,önüne gelen herkes konuşuyor gerekli gereksiz. Geçen bi motorla ilgili birşey soralım dedik millet birbirine girdi. Biz biliyoruz sizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar