[Kocaeli - MT]

Herkese merhaba arkadaşlar,

İzmitte Ottomans Mc Turkey ailesi olarak kulüp evimizi açtık.Tüm motosiklet kullananların yeni yüzlerle tanışması için güzel bir ortam hazırladık.Park sorunu bulunmamaktadır.12:00-24:00 arası sıcak-soğuk meşrubat,wi-fi vakit geçirilebilcek güzel bir yer haline getirdik.

Orduevi durağının üstünde seka lokali yan tarafındayız.Duraktan sonra sağa dönüp uysal taksi yanından 30mt ileri gelerek yerimize ulaşabilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam bayramdan sonra ugrarız inşallah

Bu arada Bayramın 2. veya 3.uncu gunu kerpe tarafına gitmeyi düşünüyorum bana eşlik etmek isteyen olursa beklerim arkadaşlar....

bpk

Kocaeli Mt nasılsınız,ses seda yok kimselerden :)
Akşam saat 21:30 gibi apahce rtr nickli Ömer arkadaşımızla D.Dere sahilde olacağız.
Müsait olan abilerimiz,kardeşlerimiz de gelebilirlerse,iki lafın belini kırar muhabbet ederiz.
Karamürselde olsun bende geleyim be bilmiyorum değirmendere sahili :)

bpk

Kardeşim Karamürsel'den sonra 15 km.
Hani beni aramıştın Migros'un karşısında Opetten.
İşte ordan alırım ben seni.
Altında 250 cc var 20 dakkada gelirsin :mrgreen:
21.20 gibi orda olacağım kardeşim :) ararım ben seni migrosun oraya vardığımda haberleşiriz :)

Ya sanki izmite yagmur yagacak gibi eger yagmassa gelicemde icimde yagmur yagacakmis gibi bi his var

soa

bizde abimle geliyoruz bucukta migrosun önünde görüşelim :D:D

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:24 ----------

Ya sanki izmite yagmur yagacak gibi eger yagmassa gelicemde icimde yagmur yagacakmis gibi bi his var

yaaa gel sen de şu twister ı bi görelim yaaav...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun.
Kazasız,belasız,güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle :)

Kocaeli İl Temsilcisi
kocaeli MT nin ve tüm islam aleminin bayramını kutlar , hayırlara vesile olmasını temenni ederim , arkadaşlar , ramazan bayramınız mübarek olsun .

soa

Öncelikle tüm mt ailesinin bayramı mübarek olsun tekrardan.

Perşembe akşamı gene bizim mekanda bir mangal - semaver partisi yapalım diyoruz çok beğenmişler 2.cisini çekelim ne dersiniz motorasuko kabilesi???

sanırım benim dersim var. çarşamba perşembe cuma hafta sonu iznik'e kampa gitmeyi düşünüyormusunuz ben cmt gece gideyim diyorum.

bpk

Öncelikle tüm mt ailesinin bayramı mübarek olsun tekrardan.

Perşembe akşamı gene bizim mekanda bir mangal - semaver partisi yapalım diyoruz çok beğenmişler 2.cisini çekelim ne dersiniz motorasuko kabilesi???
Kardeşim Salı akşamı yani yarın akşam İzmir'e gidiyorum malum durumlar karışık . Çarşamba gecesi kalıp Perşembe gecesi döneceğim . Cuma sabahı da buradayım . Yani velhasıl kelam şu işi herkese uygun olursa Cuma günü yapalım bende iştirak edeyim :)

soa

Kardeşim Salı akşamı yani yarın akşam İzmir'e gidiyorum malum durumlar karışık . Çarşamba gecesi kalıp Perşembe gecesi döneceğim . Cuma sabahı da buradayım . Yani velhasıl kelam şu işi herkese uygun olursa Cuma günü yapalım bende iştirak edeyim :)

Kardeşim abime uymuyor o zamanda biz gene yaparız orda kusura bakma ben sana ayrıca 1 zaman özel yapacam :D:D:D:....

1. soa
2. redmoon(abim)
3 uğurak
4.baysamin

yok mu arttıran :D:D:D:D.... KMK dan da gelecekler olabilir arkadaşlar haberiniz olsun

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

sanırım benim dersim var. çarşamba perşembe cuma hafta sonu iznik'e kampa gitmeyi düşünüyormusunuz ben cmt gece gideyim diyorum.

1 aksilik çıkmazsa cumartesi gidicez bizde

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

mangal dedim ama seni yazmadan olmaz sormadan yazsam mı ne yapsam :D:D:D:..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar