[Kocaeli - MT]

soa

bakın sahurda bişey yemiyorum sadece su içiyorum akşama pide katliamı var :) bu hıyar Aykut yine satış yaptı sabah dünya laf edicem ona :)

wuuu rakipler artıyor pide dedin mi ağar kapışırım yalnız. pide dedin mi kawa vn 2000 gibi tork üretirim yalnız abi ki daha mevlüt abi falanda var bu durumda irfan abiye yazık olacak..

ben gebze de oturuyorm da kocaeli değirmen dere yi bilmiyorum tam nerde

Kocaeli 'ye geliyorsun d-100 yolundan giderken sağa Yalova - Bursa yönüne dönüyorsun, 14 km gidiyorsun. Sağda migros görürsün.. orası değirmendere

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

çaydanlık senin ders n'oldu geçtin mi? patlatıyormuyuz şampanyaları? mezuniyet kutlayalım.

soa

izmit merkezden yalova yoluna sap 20 25 km sonra sağda büyük migros var ora d.dere

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

Kocaeli 'ye geliyorsun d-100 yolundan giderken sağa Yalova - Bursa yönüne dönüyorsun, 14 km gidiyorsun. Sağda migros görürsün.. orası değirmendere

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

çaydanlık senin ders n'oldu geçtin mi? patlatıyormuyuz şampanyaları? mezuniyet kutlayalım.

malesef abi tek derse kaldım :( Ağustos sonuna kaldı mezuniyet partisi :(

---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:22 ----------

eğer 6 da burda olabilirsen beraber geçeriz biz 2 motor irfan abiye yardım etmek için erken çıkıcaz ama sonra gelirim dersen dümdüz devam et o yolu karamürselde bi 20 km kadar ilerde biliyorsundur gerçi.

soa

erken gelmek isteyenler 6da d.dere migrostan hareket edicez uğur ben ömer şuan 3 kişiyiz ben çıkıyorum gelmek isteyen 6 ya kadar migrosta olsun iyi günler görüşmek üzere...

erken gelmek isteyenler 6da d.dere migrostan hareket edicez uğur ben ömer şuan 3 kişiyiz ben çıkıyorum gelmek isteyen 6 ya kadar migrosta olsun iyi günler görüşmek üzere...
bende erken gelmek istiyorum yardım ederiz benide alın looooooooo
kurtuluş astakozun öünden olmazmı

Değirmendere deyim cafe41 in karşısında oturuyom :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

Life41 miş :) nostaljide var yanında serin serin burası

güsel oldu dondurma ve çay partisi gelemeyenlere tek bi sözüm var ben burdan kalkıp 30 km yapıorum izmitten adamlar evlerinden inmiyolar ayıp yaaa :)

soa

Evet ya. Sabah işe gidiyorum, sağda bi baktım "lan bu bizim çaydanlık değil mi?" falan derken geçtim. Bir yandan da aynadan bakıyorum. son dakika farkettim korna çaldım gittim..
bende son anda fark ettim el kaldırdım:D..

---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

güsel oldu dondurma ve çay partisi gelemeyenlere tek bi sözüm var ben burdan kalkıp 30 km yapıorum izmitten adamlar evlerinden inmiyolar ayıp yaaa :)

Abi benide aramışsın ama ben uyuyodum telinde sesi kapalıydı o yüzden. hafta sonu kapalıyım artık ya uyuyorum ya işe gidiyorum beter 1 dünyamış arkadaş bu iş hayatı...

Noldu 2 gunde pes mI ettin :)

Beyler ben cmt aksamustu baliga gitmeyi planliyorum gelen var mi

arkadaşlar bu kamp işini geç kalmadan faliyete geçirelim olmadı bi gün belirleyelim toplanalım karar verelim veya burdan kararlaştıralım:) derim ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar