[Kocaeli - MT]

soa

cümleten afiyet olsun hayırlı iftarlar olsun
Emrah abi biziiii sahura uyandııır :D:D:D

iftarda top patlamasın sen geç abi :D

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

24 TEMMUZ SALI YANİ BU AKŞAM İFTARDAN SONRA SAAT 22:00 GİBİ karamürsel balık adasına buluşma:
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9- Aykut Can KINAYER
10- Serk21
11- ApacheRTR
12- Lucas

müftülüğe başvurayım da sponsor olsunlar :queen:
egzantrik masrafını ödesinler
belki maaş bile bağlarlar:cat:
ecnebileri bile ayağa dikerim vallaa:flower:

soa

yalniz motoru ne kadar hızlı sesli homurtulu da olsa karamürsel gitceğimiz yeri emrah abi bildiginde 70 80 le gideceğimiz gibi 1 acı gerçek var :D:D:D:D

Kocaeli İl Temsilcisi
len hala burdamısınız siz :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Biz önden gidelim,biz gidene kadar 2 kere gidip gelir zaten Emrah Abi :queen:

emrah abin kör kör uçuyor uğur fazla yüksek irtifalara çıkamaz :cherry:

saat 1 oldu kimse dönemedi mi ya? iyiki erken kalktım. benim gitmemi bekliyordunuz heralde

Kocaeli İl Temsilcisi
saat 1 oldu kimse dönemedi mi ya? iyiki erken kalktım. benim gitmemi bekliyordunuz heralde

10 dakika önce uğurladım geri kalan arkadaşları 20 dakikaya kalmaz düşerler buraya :cherry: senden sonra sahilde turladık biraz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------

Saat 10 oldu ama 22.00 değil mi buluşma. Biliyosun gebzedeyim ben vapurla geçmem bayabi zaman alır.

ben işin gebze kısmını düşünemedim izmitin içinden geleceksin sanmıştım kusura bakma :) haklısın tabi senin gelmen 11 bulurdu belkide geçerdi inşallah başka sefere :)

YER : Gölcük - Yeniköy düzlüğü
SÜRÜCÜLER : Emrah Abi & Aykut Can Kinayer (artçı)
MOTOSİKLET : KAWASAKI ZX 636 R
YAPILAN HIZ : 230 KM/H
SONUÇ : Kasklar surata yapışır kulaklar basınçtan patlar hafif bi terleme :) adrenalin böyle bişey demekki..

---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:16 ----------

Çok güzel bi geceydi teşekkürler herkese teşekkürler Emrah Abi :)

soa

YER : Gölcük - Yeniköy düzlüğü
SÜRÜCÜLER : Emrah Abi & Aykut Can Kinayer (artçı)
MOTOSİKLET : KAWASAKI ZX 636 R
YAPILAN HIZ : 230 KM/H
SONUÇ : Kasklar surata yapışır kulaklar basınçtan patlar hafif bi terleme :) adrenalin böyle bişey demekki..

---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:16 ----------

Çok güzel bi geceydi teşekkürler herkese teşekkürler Emrah Abi :)
ellerin titriyo yalnış tuşlar basmışsın D:D:D:D:

:D:D Yemin ediyorum indim motordan ellerim uyuşmuş nasıl bişeyse karıncalanıyo :) Ben eve yürüyorum eve girdim Hala mtorun sesi geliyo kerimağadan çıkıyo belli :D

soa

10 dakika önce uğurladım geri kalan arkadaşları 20 dakikaya kalmaz düşerler buraya :cherry: senden sonra sahilde turladık biraz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------

ben işin gebze kısmını düşünemedim izmitin içinden geleceksin sanmıştım kusura bakma :) haklısın tabi senin gelmen 11 bulurdu belkide geçerdi inşallah başka sefere :)

sağol irfan abi ağarladın bizi.

Güzel 1 geceydi tanıştığım herkesle çok memnun oldum tanıştığıma. yayında yapımda gaz kolunda emeği geçen herkese saygılar:D.
Gerçi giderken pek grup göremedik biz uğur kardeşimle 70 70 geldik en güzel modda. günay ömer ve emrah abiyi ışıklardan kalkerken gördük sadece :D

resimler yolda

arkadaşlar güzel geceydi teşekkürler
irfan abiye ayrıca teşekkürler
Macera Adrenalin Yusuf
ÜÇ FİLM BİRDEN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar