[Kocaeli - MT]

bpk

batuhancım hayret bir durum :silent: genelde telefonum 7-24 açıktır çok yorgun ve uykusuzken en fazla sesini kısarım lakin asla telefonumu kapatmam :) olmuştur bir durum hangi akşamdı o ? yalovaya hastaneye gitmiştim 2 akşam önce ondanmı bahsediyorsun , istanbuldan ilkay kardeşimin aradığı akşam sende onunlamıydın yoksa :) ?

onun dışında görmedim bilmiyorum , hatırlayamadım , :)

Yok abi geçen haftaydı sanırım mezit abimle karamürsele geldik Uğur ve Berkay'la oturup muhabbet sohbet ettik . Mezit Bey seni aradı aradı aradı aradı aradı aradı aradı aradı aradı şarjı bitti şarja takıp telefonu tekrar aradı artık o derece ama malesef ulaşamadık abi canın sağolsun :)

soa

24 TEMMUZ SALI YANİ BU AKŞAM İFTARDAN SONRA SAAT 22:00 GİBİ karamürsel balık adasına buluşma:
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9- Aykut Can KINAYER
10- Serk21

Saat 9.45 te değirmende vapur iskelesinin önünden hareket edilecek..

Bende Gelmek İstiyorum Ancak Patronumundan Avans Koparmam Gerekıyo Benzin için Kurtarabılırsem kesın gelıyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

24 TEMMUZ SALI YANİ BU AKŞAM İFTARDAN SONRA SAAT 22:00 GİBİ karamürsel balık adasına buluşma:
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9- Aykut Can KINAYER
10- Serk21
11- ApacheRTR

Ben Saat 21:30 da Değirmendere migrosta Olurum Ugur kardeşimle beraber geliriz....

Bende Gelmek İstiyorum Ancak Patronumundan Avans Koparmam Gerekıyo Benzin için Kurtarabılırsem kesın gelıyorum :)

Ben Saat 21:30 da Değirmendere migrosta Olurum Ugur kardeşimle beraber geliriz....

Ömer yemin ediyorum senin gibisini tanımadım :) Çingenelik desem adamlara ayıp olur yani o derece

ben erdem gelebilirse batu ve serdar abide katılacak ama 2kişi kesin geliyoruz inşallah..

soa

demin sahilde gördüm berkayı, 10 km hızla bu sıcakta 2 kişi binmişler geziyolardı sahilde =) tabiki su kaynatır o motor :D

sabah adapazarına gittim sonra kız arkadaşımla izmite gittim su kaynatmadım, artık su kaynatmak yok :D:D:D.... Hava soğutmalıya çevirdim motoru:D

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9- Aykut Can KINAYER
10- Serk21
11- ApacheRTR

tamam abi 9 buçukta bende migrosta olurum. uğur kardeşim ben saat 9.20 de ewin önünde olurum.

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

izmitten gelip vapur iskelesini bilmeyenler için 9.30 da migrosta buluşacağız. 9.45 te d.dere vapur iskelesinden karamürsele hareket var..

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:07 ----------

Berkay hava sıcak bak su kaynatmasın senin motor? :)

zaten motorumun ateşlemesinde bir sorun var:(. galiba buji değiştirmek istiyor bugün 2 kere ayak marşı ile çalıştırdım motoru. marş motoru normal dönüyor (akü yeni zaten) ama ateşleme yapmıyor. hemde motor sıcakken yani..

Moderatör
Beni de iliştirin listeye, akşam görüşürüz Kocaeli, kim koca kim eli, kimin eli kimin cebinde, çaylar kimden, hepsinin hesabını sormaya geliyoruz :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Beni de iliştirin listeye, akşam görüşürüz Kocaeli, kim koca kim eli, kimin eli kimin cebinde, çaylar kimden, hepsinin hesabını sormaya geliyoruz :p
Çok sevindim abi,başımızın üstünde yeriniz var :)

---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

tamam Akut görüşmek üzere kardeş
Abi bu aralar D.dere-Dörtyol-Migros arasında gaz açan sen misin,eğer sensen,o motorun ne ka güzel sesi var oyle :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sahurda uyandır abi o zaman komple mahalleyi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar