[Kocaeli - MT]

soa

berkay şimdi karamürselde buluşacağım ethem abi ile görüştüm.. Hesapta olmayan bir işinden dolayı buluşmayı erteledik.. oyüzden bu hafta başka zaman buluşacağız ..sana haber veririm

Tamam abi sorun değil ben buralardayım

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 17:27 ----------

beyler sıfır km Honda CB125E aldım,değirmenderede fıs fıs gezen beyaz renk GD plakalı CB benim haberiniz olsun =)

Takipteyim hocam bugün göremedim :D:D 06 plaka siyah ybr görürsen sende pas geçme:D

Tamam abi sorun değil ben buralardayım

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 17:27 ----------

Takipteyim hocam bugün göremedim :D:D 06 plaka siyah ybr görürsen sende pas geçme:D

genelde nostalji cafenin karşısındaki kaldırımda duruyor bnm motor,1000 km rodaj var bitmek bilmiyor kafayı yemek üzereyim daha 260 ta

Selamün Aleyküm, Hala burada bir buluşma düzenlenmemiş mi yahu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------

Eylül 2011 de motoru aldık.. Daha bi buluşmaya denk gelemedik, Yok mu yakın tarihte bir organizasyon bizde gelelim, dolaşalım, cay icelim.. Kocaeli ETKİNLİK SENİNDE HAKKIN :)

Şimdi KOCAELİ MT kaç kişi ?
Yaz geldi uyanın kış uykusundan :) bakımlarınızı yapın..

soa

motorlar hazır bekliyor bu mevsime bakım mı kalır :D.. Ayarlayalım bir buluşma bu hafta içinde

---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:14 ----------

genelde nostalji cafenin karşısındaki kaldırımda duruyor bnm motor,1000 km rodaj var bitmek bilmiyor kafayı yemek üzereyim daha 260 ta
hocam d.derede rodaj bitmez, basamıosun e5 e de çıkmak sıkıntı olabilir en güzeli yukarıya çıkacaksın her gün temiz 100km yol yapıyorum d.dere saraylı örcün o aşiyan tarafları Allah ne verdiyse yol bitene kadar :D

---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:17 ----------

Şimdi KOCAELİ MT kaç kişi ?
Yaz geldi uyanın kış uykusundan :) bakımlarınızı yapın..

Hocam izmitin neresinden bilmiyorum ama buyrun gelin d.dereye 1 yerden başlar en azından buluşmalar.

İZMİT merkezdeyim ben PAŞA 'da. bi 5-10 kişi olsakta birşeye benzese diye düşünüyorum :)
Kocaelinin motorcuları ölü ölü baksana tık yok :D

Etkinlikler var daha geçen hafta vardı. Arada sırada buluşup yol yaparız yeni arkadaşlarla da en kısa zamanda tanışmak üzere.

Motorun dişli sıyırdı galiba çalışmıyor sağlam scooter tamircisi bilen? Yaptırıp satıcam bezdim 1.5 senedir :)

Geçen hırsızlar çalmaya kalkmıştı düz kontak ile ayak marşını zorlamışlar baya, kabloları falan düzelttim el marsına basınca gırc gırc ses çıkıyor çalışmıyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçen hırsızlar çalmaya kalkmıştı düz kontak ile ayak marşını zorlamışlar baya, kabloları falan düzelttim el marsına basınca gırc gırc ses çıkıyor çalışmıyor
Benim mondialin başına iki kez geldi bu marş sıkıntısı,birinde akü zayıftı,diğerinde sigorta yanmıştı.
Ama zorlama olduysa,marş motorunun dişlilerinde sıkıntı varsa bilemem.
Gölcük'te Dinç Motor var,adam çin motorlarının ustası,iyidir ustalığı da sağlamdır..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Haftasonu müsait olan arkadaşlar,abiler,kardeşler,oturup,tanışalım,biraz da turlayalım kısacası birseyler yapalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar