tamam kanka cumartesi olursa daha güzel olur cuma akşamı alo derim sana.panpiş cumartesi tatil olma ihitimalim var, inş. banada uyarda güzel bi gezeriz..![]()
Hocam dün en son aksam 8'de girdim nete,ondan sonra bende hep dışarıdaydım.Arkadaslar saat 23e kadar degirmendere sahildeyim. Motorumla geziniyorum.cay ismarlariz tanisalim diyenler nerdesiniz
evet arayı baya bir açtık hemen organizasyon bekliyorumBerkay'ın da dediği gibi bir gün toplanalım,tanışalım,yeni katılan arkadaşlarımız veya Kocaeli Mt'yi uzaktan takip eden kardeşlerimiz,ağabeylerimizle tanışalım.
Değirmendere'nin yaz akşamları çok iyi olur,Seka Park halt yemiş yanında
Ben yaşıyorum diye demiyorum cidden güzeldir :mrgreen:
kimin yanına gidiyon:queen: beyler hafta sonu yol yapmayı planlayan varmı?selamın aleyküm kocaeli mt... yarın gölcükteyim..saat 4,30-5,00 civarı .. müsait olan varsa gelsin..tanışıp koklaşalım....![]()
kimin yanına gidiyon:queen: beyler hafta sonu yol yapmayı planlayan varmı?
an itibari ile motorum temiz binilmeye hazır var mı değirmendere sahilde olan veya inecek 5066361205 telefon numaram eğer yakınlarda olan varsa görüşelim tanışalım...
---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:52 ----------
ben çıkıyorum heralde 3 4 saat takılırım buluşmak isteyen olursa telefonumu yazdım veya sahilde orda burda karşılaşırız elbet![]()
Berkay yarın karamürselde olacağım..Eğer müsait olursan görüşebiliriz..
ne isin var bilader karamurselde benden izin aldinmi:queen:Berkay yarın karamürselde olacağım..Eğer müsait olursan görüşebiliriz..
Berkay yarın karamürselde olacağım..Eğer müsait olursan görüşebiliriz..
Abi 2 ye kadar işim var 12 buçuk ile 2 arası onun dışında ne zaman dersen görüşebiliriz...