[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beyler belki bana "ne yaptın sen keşke japon alsaydın" diyebilirsiniz ama 2012 gt 250r için kapora verdim önümüzdeki hafta içi motoru teslim alacağım inşallah
Hayırlı olsun,Allah kaza belasız,güzel günlerde binmeyi nasip etsin..

rq7

hayırlı uğurlu olsun. GT250R kullanmış,küçük çapta mod. yapmış, komple motor söktürmüş rektefe yaptırmış,sibop ayarı işiyle vs çok uğraşmış biri olarak sıfır almanın senin için büyük avantaj olduğunu söylemeden geçemicem. ama çok dikkatli rodaj yap ve kendine usta diyen kasaplardan uzak dur.

benimde aklımda sıfır 250R var bakalım kısmet =)
sağol dostum bende ikinci elini çok düşündüm sonra vazgeçtim bütçeyi biraz daha zorlayıp sıfıra yöneldim rodaja elimden geldiğince dikkat edeceğim gt 250r tecrübenden de yararlanmak isterim :)

Hayırlı olsun ismail,allah kaza bela göstermesin...güle güle kullanmak nasip olsun,dikkat et kendine bunuda perte çıkartma sakın :)

Bi ara buluşalım ıslatalım motorları...senin gtr ninde tadına bi bakalım nasılmış rahatlığı falan :)
sağol ahmet abim buluşalım ıslatalım en kısa zamanda yeni makineleri :mrgreen: bunu da perte çıkarırsak yuh bana :queen:

Hayırlı olsun,Allah kaza belasız,güzel günlerde binmeyi nasip etsin..
tşk.ederim uğur amin inş.

iyi akşamlar arkadaşlar okul ve sınavlar nedeniyle internet başına geçemiyorum affedin beni özledim sizleri kolay gelsin selamlar

arkadaşlar önce selamunaleykum. ben sıtede yenıyım. ben bir kavasaki versys almak istiyorum ama kararsızım simdi 2006 model f 650gs var motor almadan motor satmak adetim degil. 2 silindir diye versys düşünüyorum ama bmw bmw den de vaz gecemiyom kartepeyede arka daglar dan cok gidiyom bu kavasaki nasıl bişe bilgisi olan varmı gonlüm aslında f 800 diyo ama pahallı biraz. kavasaki yedek parca usta izmitte nasıl. bigiler icin cok teşekkürler.....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cümleten hayırlı akşamlar Kocaeli Mt :)
Emrah abi kawa ne durumda,yollarda mısın yoksa artık :)

aynen naked maked idare edecez
ama bide bana bu aralar bisiklet bulaştı zehirlediler beni bakalım şöyle orta şeker pro bisiklet aklımda

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aynen naked maked idare edecez
ama bide bana bu aralar bisiklet bulaştı zehirlediler beni bakalım şöyle orta şeker pro bisiklet aklımda
Olsun abi motor olsun da,senin olsun gerisi önemli değil.
Yaz geliyor abi,bisiklet yorar,çekilmez hiç :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O resimleri önceden paylaştığında görmüştüm abi,bir an önce hazır olması daha iyi,sezon açılıyor Murat Usta ilgilenmez artık :queen:

aynen bu aralar ottomans grubu var onlara bakıyo adamlar geliyo at hırsızı gibi
bizim motor geride kalıyo onların yüzünden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar