Aleyküm selam koray nerelerdesin napıyon
az kaldı hacı bir önceki sayfada bikaç resim variyi kanka iş güç uğraşıyoruz.. arasıra boşluk bulunca gazlıyoruz... sen ne yapıyorsun ..canavar trafikte mi artık :cherry:
az kaldı hacı bir önceki sayfada bikaç resim var
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
haftasonu ateşleyecez sesini duyacaz inşallah
moruk makinayı görünce avatarın bile değişti:queen:oooo kesin ara yanına gelecem.. ok. unutma![]()
moruk makinayı görünce avatarın bile değişti:queen:
sağol nihat evt sıfır nakit 9600 rengi de tabi ki full beyaz kardeşim :queen:sıfırmı aldın ismail? hayırlı uğurlu olsun ne renk kaç lira :queen:
iyi geceler aykutİyi geceler arkadaşlar napıyonuz ben topralnadım kzadan sonra tekrar devam işimizi yapıyoruz bütün gün yollardayım![]()
tekrar hayırlı olsun kanka bencede en güzel rengi.. izmittenmi aldın bayisi varmı?sağol nihat evt sıfır nakit 9600 rengi de tabi ki full beyaz kardeşim :queen:
evt izmitte bayisi var ustalar motortekrar hayırlı olsun kanka bencede en güzel rengi.. izmittenmi aldın bayisi varmı?
deneyip göreceğiz inşallah kardeşim aslında bir kaç sene önce arkadaşın motoruyla kısa da olsa gt 250r deneyimlerim olmuştu ama şimdi kendimize ait olunca daha başka olacak tabi.cbr dan sonra bide gt250r ı dene bakalımikisinde kullanıcak biri olarak çok merak ediyorum yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.
beyler belki bana "ne yaptın sen keşke japon alsaydın" diyebilirsiniz ama 2012 gt 250r için kapora verdim önümüzdeki hafta içi motoru teslim alacağım inşallah
beyler belki bana "ne yaptın sen keşke japon alsaydın" diyebilirsiniz ama 2012 gt 250r için kapora verdim önümüzdeki hafta içi motoru teslim alacağım inşallah