[Kocaeli - MT]

iyi kanka iş güç uğraşıyoruz.. arasıra boşluk bulunca gazlıyoruz... sen ne yapıyorsun ..canavar trafikte mi artık :cherry:
az kaldı hacı bir önceki sayfada bikaç resim var

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------

haftasonu ateşleyecez sesini duyacaz inşallah

bilader sehir gebze demissin ben 81 den sonra plaka verildigini duymadım kusura bakma plaka kac gebze sehrinin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamun aleyküm kocaeliiii............ara sıra uğrayın bana yaw,irfan abiniz kadar olamıyorsunuz yuhhholsun sizin gibi kocaelililere :)

slm millet yaz geldi ama sesiniz çıkmıyor hiç? Koray birader nerelerdesin sen yaşıyonmu banlatmadınmı kendini:cherry:

rq7

beyler belki bana "ne yaptın sen keşke japon alsaydın" diyebilirsiniz ama 2012 gt 250r için kapora verdim önümüzdeki hafta içi motoru teslim alacağım inşallah

İyi geceler arkadaşlar napıyonuz ben topralnadım kzadan sonra tekrar devam işimizi yapıyoruz bütün gün yollardayım :)

rq7

cbr dan sonra bide gt250r ı dene bakalım :) ikisinde kullanıcak biri olarak çok merak ediyorum yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

rq7

cbr dan sonra bide gt250r ı dene bakalım :) ikisinde kullanıcak biri olarak çok merak ediyorum yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.
deneyip göreceğiz inşallah kardeşim aslında bir kaç sene önce arkadaşın motoruyla kısa da olsa gt 250r deneyimlerim olmuştu ama şimdi kendimize ait olunca daha başka olacak tabi.

beyler belki bana "ne yaptın sen keşke japon alsaydın" diyebilirsiniz ama 2012 gt 250r için kapora verdim önümüzdeki hafta içi motoru teslim alacağım inşallah

hayırlı uğurlu olsun. GT250R kullanmış,küçük çapta mod. yapmış, komple motor söktürmüş rektefe yaptırmış,sibop ayarı işiyle vs çok uğraşmış biri olarak sıfır almanın senin için büyük avantaj olduğunu söylemeden geçemicem. ama çok dikkatli rodaj yap ve kendine usta diyen kasaplardan uzak dur.

benimde aklımda sıfır 250R var bakalım kısmet =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hayırlı olsun ismail,allah kaza bela göstermesin...güle güle kullanmak nasip olsun,dikkat et kendine bunuda perte çıkartma sakın :)

Bi ara buluşalım ıslatalım motorları...senin gtr ninde tadına bi bakalım nasılmış rahatlığı falan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar