[Kocaeli - MT]

koray paneli siyaha boyamak yerine karbon kaplamalar varya onunla kaplasaydın daha hoş olurdu sanki ayrı bir havası var:)

hava muhalefeti nedeniyle arkadaşımım 131 şahininin çalışmak istememesi
yani anlayacağın benim iş yarına kaldı mat vernik bulmam şart gölcülte yok şükür bunun dışında şimdilik sıkıntı yok

iyi bakalım ..bi ara irfan agaya geçerken senin yanına uğrayacağım..merak ettim neler yaptığını :)

olur ne zaman istersen şu boya işi bitsede bende rahat rahat uyusam artık
ruyamda bitmiş biniyorum düz yolda bi baktım pedalları var bunun başlıyorum çevirmeye ama bi türlü hızlanamıyorum nefesim kesiliyo en son uyandım hayırlısı bakalım

olur ne zaman istersen şu boya işi bitsede bende rahat rahat uyusam artık
ruyamda bitmiş biniyorum düz yolda bi baktım pedalları var bunun başlıyorum çevirmeye ama bi türlü hızlanamıyorum nefesim kesiliyo en son uyandım hayırlısı bakalım

motor deli dehşet bişey olunca insanın rüyalarına girer tabiki

olurmu koray benim motorun sis farı yok önünde kontrol paneli yok navigasyonu yok uzun seksi camı yok
sadece azıcık dehşet okadar:queen:

olurmu koray benim motorun sis farı yok önünde kontrol paneli yok navigasyonu yok uzun seksi camı yok
sadece azıcık dehşet okadar:queen:

aynen ,fuara giderken arkadan gel sen :pl: :cherry:

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

benim ön camda ince ince silmekten dolayı çizikler var.. bu çizikler çok yakından güneşe doğru bakınca oluyor.. acaba bunları giderici temizleyici bişeyler var mı

aynen ,fuara giderken arkadan gel sen :pl: :cherry:

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

benim ön camda ince ince silmekten dolayı çizikler var.. bu çizikler çok yakından güneşe doğru bakınca oluyor.. acaba bunları giderici temizleyici bişeyler var mı
birisi söylemişti fransadan getirmiş bi ilaç bu camlara sürülüyomuş baya etkiliymiş sorayım bi ara
fuarada az kaldı

birisi söylemişti fransadan getirmiş bi ilaç bu camlara sürülüyomuş baya etkiliymiş sorayım bi ara
fuarada az kaldı

walla sorsan iyi olur emrah..
fuara kadar motoru bitir..gelecek gurup kalabalık..tadını çıkaralım..
son olarak günay abide geliyorum dedi..gölcükten

merhaba arkadaslar benim bu hafta icinde izmit gebzeden motor alman gerekiyor bana teknik konuda yardımcı olabilecek arkadaslar ben izmiti biliyorum onda sorun yok askerligi orda yaptım bahcecik seymende tank taburunda ama bana orda bir saatini ayırabilicek varmı denizli mt hilmi başyiğit mete abi duy sesimi

merhaba arkadaslar benim bu hafta icinde izmit gebzeden motor alman gerekiyor bana teknik konuda yardımcı olabilecek arkadaslar ben izmiti biliyorum onda sorun yok askerligi orda yaptım bahcecik seymende tank taburunda ama bana orda bir saatini ayırabilicek varmı denizli mt hilmi başyiğit mete abi duy sesimi

hafta içi olması kötü.. müsait olsam sana yardımcı olabilirdim..gerçi hafta sonuda kursum var.. teknik olarak ne yardım lazımdı hil mi kardeş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kocaeli mt kar a teslim mi oldunuz... hiç sesiniz çıkmıyor :)

hadi ordan;evde kaloriferin dibinden ayrılmayan sıcak minder kedisi seni :)ulen hava kuru oldumu aslansın,yağışta pisicik oluyon şekerli su mötürcüsü..tatlı suyu geçtim sen artık şekerli su motorcususun :queen:
İcraatini burda klavye başında değil kıçını donduran dışarda göreyim,hadi bekliyorum seni motorunuda al gel :)Sıkıyorsa tabiki :thumleft:

hadi ordan;evde kaloriferin dibinden ayrılmayan sıcak minder kedisi seni :)ulen hava kuru oldumu aslansın,yağışta pisicik oluyon şekerli su mötürcüsü..tatlı suyu geçtim sen artık şekerli su motorcususun :queen:
İcraatini burda klavye başında değil kıçını donduran dışarda göreyim,hadi bekliyorum seni motorunuda al gel :)Sıkıyorsa tabiki :thumleft:

benzin yok ,yoksa hep gezerim biliyorsun :p

hafta içi olması kötü.. müsait olsam sana yardımcı olabilirdim..gerçi hafta sonuda kursum var.. teknik olarak ne yardım lazımdı hil mi kardeş

valla koray arkadasım sanada bu yakısırdı biliyorum bu konu ilgi göstereceyi sağol yinede teknik olarak motor calısmıyor aküde sorun var diyor bakardık diyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar