irfan abiyi bozar oralar bi uçan kilim yapar kaçar gelir vallaaaaa haberin yok mu.. irfan abiyi amerika çoktan kaçırdı..
uçan daire yaptı evin bodrumunda, sonra amerika çöktü irfan agaya :queen:
irfan abiyi bozar oralar bi uçan kilim yapar kaçar gelir valla
olur ne zaman istersen şu boya işi bitsede bende rahat rahat uyusam artık
ruyamda bitmiş biniyorum düz yolda bi baktım pedalları var bunun başlıyorum çevirmeye ama bi türlü hızlanamıyorum nefesim kesiliyo en son uyandım hayırlısı bakalım
olurmu koray benim motorun sis farı yok önünde kontrol paneli yok navigasyonu yok uzun seksi camı yok
sadece azıcık dehşet okadar:queen:
birisi söylemişti fransadan getirmiş bi ilaç bu camlara sürülüyomuş baya etkiliymiş sorayım bi araaynen ,fuara giderken arkadan gel senl: :cherry:
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
benim ön camda ince ince silmekten dolayı çizikler var.. bu çizikler çok yakından güneşe doğru bakınca oluyor.. acaba bunları giderici temizleyici bişeyler var mı
birisi söylemişti fransadan getirmiş bi ilaç bu camlara sürülüyomuş baya etkiliymiş sorayım bi ara
fuarada az kaldı
merhaba arkadaslar benim bu hafta icinde izmit gebzeden motor alman gerekiyor bana teknik konuda yardımcı olabilecek arkadaslar ben izmiti biliyorum onda sorun yok askerligi orda yaptım bahcecik seymende tank taburunda ama bana orda bir saatini ayırabilicek varmı denizli mt hilmi başyiğit mete abi duy sesimi
kocaeli mt kar a teslim mi oldunuz... hiç sesiniz çıkmıyor![]()
hadi ordan;evde kaloriferin dibinden ayrılmayan sıcak minder kedisi seniulen hava kuru oldumu aslansın,yağışta pisicik oluyon şekerli su mötürcüsü..tatlı suyu geçtim sen artık şekerli su motorcususun :queen:
İcraatini burda klavye başında değil kıçını donduran dışarda göreyim,hadi bekliyorum seni motorunuda al gelSıkıyorsa tabiki :thumleft:
hafta içi olması kötü.. müsait olsam sana yardımcı olabilirdim..gerçi hafta sonuda kursum var.. teknik olarak ne yardım lazımdı hil mi kardeş