[Kocaeli - MT]

irfan abi benm motor gazanfer bilgenin orda kaldi karburator skntli hawa basamz temzlememz lazm gaz yemyor cunku bı yardm etmen lazm abı golcuge doncem

hayırlı nöbetler komutan

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------

bugün benim için zımpara günüydü 3 saat zımpara yaptım yarın boya inşallah
Eyvallah emrah abi bi ara yanına uğrayayımda gözümüz motor görsün

çok çok selam söyle koray

söylerim emrah.. seninde motor artık bi piyasaya çıksın.. fuara yetiştir.. :cherry:

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

beleşçi koray gene adama ne iş çıkartacaksın bakalım:farao:

yok be düğmeler için kontrol paneli kesti onu takacağız .. yarın gelsene sende.. ama dur ben cevap vereyim ,yarın kesin çalışıyorsundur :cherry: üçkağıtçı seni :p

---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

Ah ulan bi musait olsam. ne guzel yol yapardık koray

yasin işin bitince gel ,olmaz mı?
birlikte akşam döneriz :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Scooterların plastik aksamları ayak konulan yerler vs. onların tamiri olur mu yoksa komple değiştirmek mi lazım ? Aksam motor oldugu yerde devrildi. Resimdeki kırmızı alandaki siyah plastik aksam kırıldı.
34761380.jpg
[/URL]

bence tamir edilebilir tesviyesi yapılıp teresonla birleştirilir üzreride bi ince rütuş boya yada çıkartma yapıştırılabilir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence tamir edilebilir tesviyesi yapılıp teresonla birleştirilir üzreride bi ince rütuş boya yada çıkartma yapıştırılabilir

Abi bi kaç defa yan ayakta devrildi,en ufak darbede kırılıyor siyah plastik aksamlar. Çizikleri falan kapatmıştım ama kırılınca görüntüsü de cok kotu oldu motorun,ugrasacak bi usta var mı bildiğin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar