Nöbete motorla geldim bende burda gazlarımziyaret etmek isteyn olursa beklerim
valla gelirdim ama , nişanlım izin vermez.. bugün ona sözüm var
Nöbete motorla geldim bende burda gazlarımziyaret etmek isteyn olursa beklerim
yasin nerde görevlisin ben gölcük teyim.Bu arada izine çıktım Kayseri deyim selamlar.
hayırlı nöbetler komutanGunaydın nobetteyim .
![]()
bugün benim için zımpara günüydü 3 saat zımpara yaptım yarın boya inşallahooo yasin komutan.. bugünde hava tam gazlamalık ha..
![]()
Eyvallah emrah abi bi ara yanına uğrayayımda gözümüz motor görsünhayırlı nöbetler komutan
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
bugün benim için zımpara günüydü 3 saat zımpara yaptım yarın boya inşallah
ruyalarıma gigiyo meret şaseyi yarın boya yaptıracaz daha sonra ayağa dikecez az kaldı ama bende az kaldım inşallah bu yaz bol bol gaz çekecez hepberaberEyvallah emrah abi bi ara yanına uğrayayımda gözümüz motor görsün
iyi nöbetler yasin bende yıldızlardayım telsiz uzm
İnş hele bi marşına basdaruyalarıma gigiyo meret şaseyi yarın boya yaptıracaz daha sonra ayağa dikecez az kaldı ama bende az kaldım inşallah bu yaz bol bol gaz çekecez hepberaber
çok çok selam söyle korayyarın irfan aganın yanına gidiyorum. müsait olan gelsin.:cherry:
yarın irfan aganın yanına gidiyorum. müsait olan gelsin.:cherry:
beleşçi koray gene adama ne iş çıkartacaksın bakalım:farao:yarın irfan aganın yanına gidiyorum. müsait olan gelsin.:cherry:
çok çok selam söyle koray
beleşçi koray gene adama ne iş çıkartacaksın bakalım:farao:
Ah ulan bi musait olsam. ne guzel yol yapardık koray
İşden malesef geç çıkıyorum yetişemem başka sefere inş
bence tamir edilebilir tesviyesi yapılıp teresonla birleştirilir üzreride bi ince rütuş boya yada çıkartma yapıştırılabilir