[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugün bi karamürsel e gideyim dedim irfan abinin yanına gittim oturduk sohbet ettim birşeyler tamir ettik yağ değiştirdik. bi baktık yağmur haydeee. Nasıl gidicez eve sağolsun irfan abi avda kullandığı yağmurluğu verdi yola cıktım hava hemen kararıverdi önümü zor gördüm takıldım bi kamyonun arkasına park lambalarından başka bir şey görmüyorum 2 tane kırmızı ışığa baka baka 35 km yol aldım. Buda bana ders oldu bir daha gece yağmurlu havada motor kullanmam.

Karamürsel'den dönerken Ulaşlı'yı biraz geçince çok dikkat etmek lazım oralar zifiri karanlık neredeyse,D.dere'de de yol yapımı var geceleri aydınlatma cok zayıf denebilir. Sıkıntı olmadan donebilmen guzel olmus Yasin kardeşim.

Valla geldim ama baya zorlandım. Gece motosiklet kullanırken kesinlikle reflektörlü giyecekler giymek gerek o yağmurda görünürlük neredeyse yok sanki siz yolda yokmuşsunuz gibi davranıyorlar en azından kaska şerit şeklinde yapıştırmak gerek monta da diktiricem .

Koray abi ehliyet yetişirse benim çin harikası mondialle bende gelirim :)

tamam uğur kardeşim..inşallah yetişir ehliyetin.. 4 marta kadar vakit var..
bi şekil yaparız inşallah

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:10 ----------

Bugün bi karamürsel e gideyim dedim irfan abinin yanına gittim oturduk sohbet ettim birşeyler tamir ettik yağ değiştirdik. bi baktık yağmur haydeee. Nasıl gidicez eve sağolsun irfan abi avda kullandığı yağmurluğu verdi yola cıktım hava hemen kararıverdi önümü zor gördüm takıldım bi kamyonun arkasına park lambalarından başka bir şey görmüyorum 2 tane kırmızı ışığa baka baka 35 km yol aldım. Buda bana ders oldu bir daha gece yağmurlu havada motor kullanmam.

nasıl yani yasin komutanım anlamadım valla..
farların mı çalışmıyor yoksa göstermiyor mu?
bensiz gidersen öyle olur işte :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tamam uğur kardeşim..inşallah yetişir ehliyetin.. 4 marta kadar vakit var..
bi şekil yaparız inşallah

İnsaAllah abi..

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

Valla geldim ama baya zorlandım. Gece motosiklet kullanırken kesinlikle reflektörlü giyecekler giymek gerek o yağmurda görünürlük neredeyse yok sanki siz yolda yokmuşsunuz gibi davranıyorlar en azından kaska şerit şeklinde yapıştırmak gerek monta da diktiricem .

O durum Sakarya'dan Kocaeli'ye donerken benimde basıma gelmişti gecenin 8inde. Farım da cok zayıftı,korka korka nasıl gelmiştim bi ben bi Allah biliyor:) Mt'nin reflektorlu yelek calısmasından ses cıkmazsa biz Kocaeli Mt olarak bi reflektorlu yelek yaptıralım kesinlikle,çok çok onemli bi aksesuar bence..

Aslında olabilir en azından arkasında kocaeli mt yazar ve kumaşını falan bilerek görerek çok kaliteli bişey yaptırılabilir

farlarda çalışıyor ama karşıdan gelen araçların farları önümde biriken su damlaları görüşü sıfır yapıyor.

farlarda çalışıyor ama karşıdan gelen araçların farları önümde biriken su damlaları görüşü sıfır yapıyor.

anladım yasinim..pazartesi hava güzel ben bi irfan agaya gideceğim..sende ayarla kendini gel ..küçük bir işim var.. bi kontrol paneli levhası ayarladı bana onu takacağız..

anladım yasinim..pazartesi hava güzel ben bi irfan agaya gideceğim..sende ayarla kendini gel ..küçük bir işim var.. bi kontrol paneli levhası ayarladı bana onu takacağız..
Şunu salı öğleden sonra yapsak, tabi hava güzel olursa beni bekleme çünki pazartesi çalışıyorum salı öğleden sonra ve diğer günler 10 dan akşam 7 ye kadar boşum.

Şunu salı öğleden sonra yapsak, tabi hava güzel olursa beni bekleme çünki pazartesi çalışıyorum salı öğleden sonra ve diğer günler 10 dan akşam 7 ye kadar boşum.

salı yağışlı ve salı dan itibaren kurusum var yasin.. valla senle bi uyduramadık.. neyse inşallah bigün ayarlarız beya :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar