[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ya zaten çoğu arkadaş Değirmendere ve çevresindeymiş. Bi akşam buluşalım işte Değirmendere'de.
Ben ehliyeti alana dek pek çıkmıyorum motorla ama o aksam cıkarım,altı üstü bi scooter zaten :mrgreen:

En azından tanışmış oluruz,ya da bi yer planlansın motorsuz da gelirim,benim açımdan sorun olmaz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uğur Ehliyetsiz motora binme derim, ben bindim :) 600 TL ödedim, memurun dediğine göre de ölümlü bir kaza ya karışırsan direkt adam öldürmekten içerdesin, arabada ki gibi değil, motorda çok sıkı tutuyorlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Uğur Ehliyetsiz motora binme derim, ben bindim :) 600 TL ödedim, memurun dediğine göre de ölümlü bir kaza ya karışırsan direkt adam öldürmekten içerdesin, arabada ki gibi değil, motorda çok sıkı tutuyorlar

Yok yok o işin esprisiydi zaten :)
Size de ayrıca geçmiş olsun,evet dediğiniz gibi kazaya falan karışsak Allah muhafaza sıkınıtıdan kurtulamayız..

Son düzenleme:
kocaelide polis cevirmiyor gibi birsey
cevirsin diye özellikle önlerinden geciyorum bakmıyorlar bile

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kocaelide polis cevirmiyor gibi birsey
cevirsin diye özellikle önlerinden geciyorum bakmıyorlar bile

Aynen hocam haklısın ilk aldığım zamanlarda çok sık denk gelmiştim ama full koruma olunca durdurmadılar hiç.. Yine de tedbiri elden bırakmamak lazım.

Trafik yapısına göre değişiyor, bir ara İzmitte emniyet kemersiz gezinmezdi, Sakarya yani merkez Adapazarında hiç kontrol yoktu, şu an Sakarya Emniyet Müdürü açıklama yaptı geçenler trafikte kemer olayını çözecez diye nerdeyse 3 aydan beri dehşet kontrol var, ve kemer için durduktan sonra herşeye bakıyorlar, aklınızda olsun özellikle hastahane çevresinde kontrol çok sıkı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Trafik yapısına göre değişiyor, bir ara İzmitte emniyet kemersiz gezinmezdi, Sakarya yani merkez Adapazarında hiç kontrol yoktu, şu an Sakarya Emniyet Müdürü açıklama yaptı geçenler trafikte kemer olayını çözecez diye nerdeyse 3 aydan beri dehşet kontrol var, ve kemer için durduktan sonra herşeye bakıyorlar, aklınızda olsun özellikle hastahane çevresinde kontrol çok sıkı.

Sakarya Üniversitesinde okuyorum ben,daha geçen gün durdurdular minibüsü. Özellikle Aşağıdereköy'de,Eşme taraflarında sabah saatlerinde çok sık kontrol var. Kocaeli'de de Yeniköy,Başiskele ve Sefa Sirmen Bulvarında çok sık görüyorum okula gidip gelirken. Ama Sakarya'dakiler hakkaten cok abartmışlar :)

Hangi bölüm Uğur

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kamu Yönetimi okuyorum,bu yıl geçtim Dikey geçişle..

Süper, hayırlı olsun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Süper, hayırlı olsun
EyvAllah çok teşekkür ederim sağolun.
Saü' de baya motosikletle okula gelen var,bi de şehirde elektrikli bisiklet kullananlar fazla,üstelik kasksız binmiyorlar genelde.Takdir edilesi bi durum..

Son düzenleme:
Elektrik li motorların hepsini 1 hafta içinde topladılar ondandır :)

Kocaelinin kendi forum sitesi var mı ? Belki oradadılar

geçen bir siteye baktım toplasam 3 tane adam vardı
kendi aralarında konuşuyorlardı
büyük yerler her zaman için daha iyidir benim görüşümde

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
walla gönlüm bu dileğinden yana.. piyasada hobi olarak motosiklet kullanan çok arkadaş var.. onlara ulaşmak lazım.. ama yinede kocaeli mt biraz hareketlendi.. sürekli bir dialog oluştu :)

Evet vesile oldunuz,ortalık hareketlendi..
Zaten belli başlı kemikleşmiş tayfalar var Kocaeli'de.Onların yanına yeni arkadaşlarda gelirse,tadından yenmez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar