[Kocaeli - MT]

cbr 125 yeni kasalardan toplamda 4 tane saydım 1 tanesı bende
dıgerlerı ne yapar ne eder hıcbır bılgım yok
tanısmak lazım gezıler duzenlemek lazım

Arkadaşlar ben hafta içi istanbulda oluyorum hafta sonları genelde kocaelideyim c.tesi günleri etkinlik olursa katılırım :) izmitte yollarda çok denk geliyorum ben yeni kasa turuncu 600rr geçti bugün yanımdan mesela ama bu elemanlar nette takılmıyolar sanırım :)

Kocaeli İl Temsilcisi

yavv bi sıranı bekle atlama hemen çık çık çık :cherry::queen:

---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 02:03 ----------

yavv millet bunun ankarası var, istanbulu var, bursası var, anyası var, konyası var , var oğlu var, hatta kocaeli mt de var , evet görüyorum :)

ama icraat yok,:)

bekler mt, kaynaşma ister, dostluk bekler araları ısıtalım, dostluklar pekişsin bahara hazırlık yapalım ,:) hepinize saygılar ve sevgiler....:rendeer:

merhaba burak ben. Değirmendere 125 lik Crossum var. Hergün işe İzmit merkeze gidip geliyorum motorumla. Biraz yoğun çalışıyorum ama ilk fırsatta uygun bir geziye katılmak istiyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende Değirmendere'deyim. Ehliyet için zaman sayıyorum. Alır almaz yapılacak buluşmalarda yer almak,Kocaeli Mt ile tanışmak isterim. Hatta yolu düşen abilerimizi,kardeşlerimizi bi çay içmeye beklerim..Çünkü ben bi yere gidemiyorum ehliyetsiz :mrgreen:

oooo kocaeli tayfası uyandı..ne mutlu bana..bakalım daha neler neler var..biz bi gezi düzenlesek forumda olay oluruz.. en basitinden mart ın 1 inde fuar var ... oraya akarız....

Bakıyorumda harbiden canlanmış var mı Gölcük'ten ?

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:07 ----------

Ben birazdan çıkıp biraz turlucam rastlarız belki arkadaşlarla D.Dereye felan geçicem motoru ve üstü simsiyah olan benim ;)

Ustam forumdan uzak kaldım bu aralar ne buluşması nedir olay kısaca anlatır mısın ?

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:15 ----------

o motaorcuları bulmak lazım.. müthiş bir çaba içerisindeyim..buradan sesleniyorum kocaeli mt ye ... sesimi duyan var mı ? :)

Dostum kendini kasmaya gerek yok biz böyle motorcu arkadaşlar olarak genelde D.Derede Nila cafeye takılırız orda mavi bi chopper duruyor o Edo diye bi arkadaşın. Nil cafeye git Edo yu sor o sana olayları anlatsın bizler oralardayız hep :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ustam forumdan uzak kaldım bu aralar ne buluşması nedir olay kısaca anlatır mısın ?

Dostum kendini kasmaya gerek yok biz böyle motorcu arkadaşlar olarak genelde D.Derede Nila cafeye takılırız orda mavi bi chopper duruyor o Edo diye bi arkadaşın. Nil cafeye git Edo yu sor o sana olayları anlatsın bizler oralardayız hep :)

Yılbaşı gecesi izmit-sakarya ve yalova tayfası bir araya geleceğiz ve geceyi birlikte geçirecegiz...Mekan Büyük ihtimal sekapark olur...

Dostum büyük ihtimal orda olurum artçı getirebiliriz dimi ? Gelirsem Kız arkadaşımla beraber gelirim büyük ihtimal...Ki gelirim 13 km uzağımda yani..

Dostum büyük ihtimal orda olurum artçı getirebiliriz dimi ? Gelirsem Kız arkadaşımla beraber gelirim büyük ihtimal...Ki gelirim 13 km uzağımda yani..
Tabiki getirebilirsin...Senin için sıkıntı olmadıktan sonra istersen artçı olarak bizim kungfu-panda ayu yavrusu metehanı getir :) Kabulumuzdür :)

Komşular canlanın :)

tamam kardeş kasmayalım ben d.dereye gelip sizi sorarım :cat:

yılbaşı gecesi ne yapılacak nerede kimler gelecek ?
bilgileri öğrenebilirsek ve de kız arkadaşımdan izin alabilirsem bende gelmeye çalışırım

Konunun sahibi Ahmet N.
Katılım olursa bi aktivite yapılır..
Daha katılım tam olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar