[Kocaeli - MT]

Merahaba Kocaelili dostlar,
Burada sürücü arkadaşlar nerde tanışır nerde gezer, ne yer ne içer,

herkese selam.. ben bugun uye oldum foruma..daha motor alamadım pazartesı almayı dusunuyorum hayırlı olur ınsallah.. :)

arkadaşlar uzun süredir ses seda yok,Yeni arkadaşlar katıldı aramıza,motoru olanlar olmayanlar izmitte bi akşam hep beraber oturup sohbet edelim diyorum kimler gelebilir ?

Selam arkadaşlar;

Bugün Gebze civarında karşılaştığım Honda CBR 600 F, siyah ve plakası sanırım 41 NA 100 'dü. Arkadaşımız buralarda mı kendisiyle tanışmak isterim bu civarda pek motor meraklısı kimseler yokta...:)

Ben Değirmenderedeyim. YUKI 250-4 Chopper sürücüsüyüm. Buradaki arkadaşlarla ben de tanışmak isterim.

S.a arkadaşlar. Bende Kocaeli-Gölcük teyim buralarda bizim gençlerde CBF-YBR filan var iftaradn sonra çarşıda tur atıyorlar sonra gelip çarşının ortasında ara gazı veriyorlar :D Bende motor alacağım inşallah.Ama hava atmaya değil adamakıllı kullanmaya ;) Ses seda var dostum bu arada fakat etkinlik yok heralde. Gerçi sezon daha bitmedi ama bakalım =)

Vallaha geceleri Gölcük yolunda motoru bağarta bağarta geçenler size diyorum yavaş olun biraz uyuyoz la evim d-130 un kenarında =)

honda cbf 500 motorumda elektrik arızası var, izmite yeni taşındım burada önerebileceğiniz tamirci varmıı

Tesadüf orayı bu gün keşfettim =) İzmit tarafından gelince koskocaman ford yazılı bir reklam panosu var oranın hemen az ilersinde =)

Motorsuz kalınca, eli ayağı titremeye başlayan keşler gibi oluyorum..İzmir'den daha dün geldim..Bazı sebeplerden dolayı şu an motosikletsizim..Karamürsel Gazanfer Bilge MYO'da Gemi İnşaatı bölümünde okuyorum..Bu il ve çevresinde motosikletle ilgilenen arkadaşlarımı, abilerimi tanımak isterim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar