Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırsız osman nabasın bu hafta nereye gidiyosunus gezmeye milet geziyo siz uyuyonuz öyleyekadar ögleden sonra hade gezelim:cherry: sütünüzü icip erken yatın ülen :bounce:
bensenicok gördüm kardeş kornabile çaldım aralık ayında aldım yani 5 aylık daha evelden reccer S vardı gelirsen memleketen görürsün batonikte sana caysöyleriz nosmanla :bounce:
dün sattım onun motorunu hulusi abi canımı sıktı gönder otobüsle gönder otobüsle diye bende otobüse motormu konur dedim sattım abi ölene kadar kim yatıyor be ah ah artık eskisi gibide gezemiyoruz
nosman motor göndermez direk üzerine biner:queen: nosman bu nebulduysa satar:cherry: şaka şaka neoldu kardeş uykulara hangi kız kacırıyo uykularını:wiinkk: söyle isteyelimde rahat uyu gerci motorcuya kız vermezler ama olsun buluruz bizim gibi deli:bounce:
uyuyan kocaeli nerdesinis buraları boş bırakmışınız tabi havalarısındı herkez gezmekte:mrgreen: ayın 16 tısında yuvacıya gezi varmış varmi giden söyleyin bakayım toplu halde bizde katılalım :bounce: