[Kocaeli - MT]

yarın 09:00-13:00 arası gezintide olacağım.güzergah yuvacık olacak.takılmak isteyen arkadaşlar yuvacık yolunun girişinde bekleyebilir.

:salut: gelmek ısterım ama calısıyorum su gezme ısını haftasonu yapsak :queen: cako hayırlısııle gıt gel geldıgınde haber ver ama:cat:

merhabalar ben sakaryadan fatih, izmit-sakarya ekibiyle güzel geziler yapılabilir :cat:

Herkese merhabalar...

Yarın Kocaeli'den İstanbul'a gideceğiz 2 motor. Plan tam olarak yarın ( yani bu sabah) netleşecek ancak akşama geri dönmeyi planlıyoruz. Belki kalabiliriz de...

Hani İstanbul'da işi olan zaten gidecek olan varsa, birlikte gidelim İstanbul'a kadar. Haftasonu öğrenci arkadaşlardan falan İstanbul'a dönen olur belki diye yazayım dedim.

Muhtemelen öğleye doğru çıkarız.

Bir de arkadaşlar bir şey daha paylaşacağım sizlerle. İstanbul - Kocaeli - İzmir karışımı bir grubumuz var.

Bu grupla Temmuz - Ağustos gibi yaklaşık 1500 - 2000 km lik bir yol haritası izleyeceğiz. Maksat Türkiye'yi gezmek ve kamp yapmak. Böyle bir aktiviteye katılmak isteyen var mıdır aramızda?

gelmeyi çok isterdim fakat şuanki motosikletim otobanda geri geri giden cinsten =) daha az şeritli etkinliklerde tanışmak dileğiyle.

burdayız crazy rider :D kontrum yok :( ama awea awea yaşasın bedava mesaj çılgınlıgı =) bugun ankaraya gideceğim Tekel işçilierine destek vermeye =)

Herkese merhaba arkadaşlar,İzmit merkezdeyim en kısa sürede bir programda fln görüşmek üzere,Herkesin tekeri düz bassın,Yunuslardan Kaçsın dileğiyle :)

hosgeldın mlheren :) cako madem geldın pazar gunu hava guzel olursa bulusalım mlheren hava guzel olursa gelırmısın degırmendereye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar