[Kocaeli - MT]

bana heryol uyar nasıl isterseniz hangi gün derseniz bi gezelim hep beraber

hem gidelimde şöyle kocaeli mt yi bi canlandıralım

Son düzenleme:
Siz önce Eski Kocaeli MT yi bulun.. ONlar varken bi hayli canlıydı burası :p

yok kardeşim ereğlide raceri olan eray ben karamürsel de oturuyorum nejat ustanın orda takılıyom

evet erayı tanıyorum acaba senmisin dicektim sen lafı ağzımdan aldın...bi ara görüşelim ozaman madem sende karamüseldesin..bi akşam müsait olduğunda diğer arkadaşlarla tanışalım cakalaz da gelsin oturalım çay bahçelerinde hazır havalar güzel giderken...

valla çako girosunda bana her saat dakka uyar kardeşim nasıl ister seniz erayı falanda çarırız işte olmaz sa oturup muhabbet sohbet güzel olur
bu arada iznik gezi işini gerçekleştirelim arkadaşlar

cakalaz hosbuldk ....

bende aranıza katılmayı cok isterim istesem katılırımda fakat henüz ehliytim yok ...:pale:

o yüzden biraz daha disimi sıkmam gerekiyor .....

sasa41 kardeşim ehliyet dersen bizdede yok giderken önden ehliyetliler gider biz arkadan gideriz ayrıca köy yollarında sorun yok:))

aynn ben izniğe adapazarına ehliyetsiz bi çok kez gittim sorun olmaz arkadaşlar önemli olan hep beraber olmak kaskları taktıktan sonra kmse bişe demiyo

biz karamürselden iki kişi hazırız ben ve teyzeoğlu biz ALLAH bi dert keder vermesse gidicez..müsait olan arkadaşlar toplanma yeri belirleyelim isterseniz gelecek olan arkadaşlar oraya gelirler veya bizde karşılıyabiliriz..nede olsa biz misafir edicez..:)))

tamam ozaman bu akşam müsaitseniz cuma pazarı kalktığında saat 8 gibi botanik çay bahçesinde toplanalım size uyarmı calamity

Yine bişeyler oluyor buralara ; Sizler de Yeni site açtık; orda toplanıyoruz diye terketmeyin sakın.. Değerini bilin buranın..

Beyler ; Takılın ; Gezin ; Alt üst edin Marmarayı.. Ben şu an Giresun dayım ; İnşallah ; Calamity misafirim olacak bu aralar ama bakalım ne zaman geLir..

Büyük ihtimalle yaza doğru motorumu getireceğim o zaman cok akarız..
Benim evim de Altınova da; Karamürsel de sayılır :p

ya şu buluşma işi önceden haberim olsaydı atlar gebzeden gelirdim oraya hafta sonuda olmucak istanbula gidicem bi düğün merasimimiz var offf offfff

ya ömer abi yapma gel işte bak bu akşam konuştuk ne güzel boşver düğünü falan:p çako korkma kardeşim biz burdayız ve kocaeli mt yi yeniden canlandıracağız

ewt arkadaşlar 2 kasım pazar günü iznik gezisi için karamürselin girişinde buluşma noktamız altın kemer düğün solanı yanı coşkun balık önünde saat 11:00 de buluşacağız katılımcı arkadaşları karşılıyacağız biz. biz 4 yada 5 motoruz karamürselden. katılımcı arkadaşlar yazarsanız seviniriz tekeriniz düz bassın hadi kocaeli mt bekliyoruz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar