Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

beyler ben hanginizi alacağım emrahla görüştük emme karışıklık olmasın gerçiii arkaya römorku takıp uğuruda alırım sorun olmazda şaka bi yana v max emrahı alacağımı biliyorum ama karışıklık olmasın uğurlada onuştuk sanki gerçiii o gün ben ortaya konuşmuştum karışıklık olmasın ...

bu arada munir geliyormu koray ? planda değişiklik mi oldu yoksa onlarıda bekleyeyim ama ben erken çıkmam lazım sanayiye uğrayacağım..
pazar pazar karga mokunu yemeden rahatsız etmek istemiyorum kimseyi :)

abi münir abi geliyor..ama belki buluşma öğlen olduğu için uyur ..sen kafana göre takıl.. ben seni bekliyorum..planda değişiklik yok.. buluşma saati 13,00 sekapark girişi

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:00 ----------

evet beyler günaydın hazırlayın motorları kıyafetleri.

yasin ben seni bim yuvam mağazasında beklerim.. buradan haberleşiriz..irfan aga saat kaçta çıkacak ,ona göre biz çıkarız

Kocaeli İl Temsilcisi
ben ararım ulem sizi yengen zaten haftanın 5 günü elifin okulu için erken kalkıyor çoğu zaman hafta sonu sessizce akarım eve uyanmasınlar sabahın köründe diye :)

şimdi ben sabahın köründe uyandırıp hadi kalk ben gezmeye gidiyom kayfaltı hazırla deyince merdaneyle kesin dalar bana :cherry::queen:

onun için yusufladığımdan dolayı şu an mt de vakit öldürüyom çay suyunuda koydum acaba kaldırsammı artık :cherry::thumright:sunny::cherry::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın beyler...Allahın takdiri işte,benim teyze bu gece hakkın rahmetine kavuşmuş,cenaze meclisine ve namazına katılacam ...

Günaydın beyler...Allahın takdiri işte,benim teyze bu gece hakkın rahmetine kavuşmuş,cenaze meclisine ve namazına katılacam ...

hadi ya.. tüh.. :pale: abi başın sağolsun.. sevenlerine sabır versin,allah.... cenaze namazından sonra katılma şansın var mı ? tekrar başın sağolsun

---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:35 ----------

Arkadaşlar hatırlatma bakımından ;
Bugün saat 13:00'te Sekapark girişinde (Üst geçitin altında) buluşuyoruz..Gelen arkadaşlar muhakkak görürler..Eğer aksaklık yaşanırsa 0542 656 9966 benim şahsi numaramdan ulaşabilirler..

NOT: Geziye fotoğraf makinesi ile katılım mucburudir :p

abi halk evini geç , devam et ,karşına tünel çıkacak ama tünele girmeden sağdan devam et.. trafik ışıklarına geleceksin..( tabelalar seni yönlendirecek zaten..)ışıklardan sol yapacaksın yolu izle başka yol yok.. yolun bitiminde bekliyor olacağız..

yada Ncity veya marina yolunu biliyorsundur.. carrefourdan giriş yaptıktan sonra o yola çıkınca düz devam et karşılaşırız

carrefourun önündeki yoldan gelirsem şehir merkezine girmeye gerek yok o zaman doğru mu

Saolun arkadaşlar,namazdan sonra defin işlemleri bitince bakarız duruma.
Şimdi yola baktım resmen buz tutmuş,bu yol şartlarında motorlarla gelecek olanlar aman dikkat etsinler,buzun şakası olmaz,tecrübeye,acemiliğe ise hiç bakmaz.

Saolun arkadaşlar,namazdan sonra defin işlemleri bitince bakarız duruma.
Şimdi yola baktım resmen buz tutmuş,bu yol şartlarında motorlarla gelecek olanlar aman dikkat etsinler,buzun şakası olmaz,tecrübeye,acemiliğe ise hiç bakmaz.

Kardeşim başın sağ olsun Allah rahmet eylesin

bulusma gerceklestı mı merak edıyorum
ben gelecek olsam bıle bugun bu havada gelemezdım heralde
yerler buzlandı

bulusma gerceklestı mı merak edıyorum
ben gelecek olsam bıle bugun bu havada gelemezdım heralde
yerler buzlandı

forumu bilmiyormusun, motorsiklet sevdalıları dolu :D eminim bulusma olmustur. Bende bulusmaya ait foto yorum beklerken senin yazını gördüm, heyecanlanıp açtım ki no picture no comment :D

Her halde ilk eve gelen benim, organizasyon çok güzeldi. Foto çeken arkadaşlardan fotoları bekliyoruz. Koray, sana da ayrıca teşk. Böyle güzel bi günün şekillenmesine vesile oldun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar