beyler ben hanginizi alacağım emrahla görüştük emme karışıklık olmasın gerçiii arkaya römorku takıp uğuruda alırım sorun olmazda şaka bi yana v max emrahı alacağımı biliyorum ama karışıklık olmasın uğurlada onuştuk sanki gerçiii o gün ben ortaya konuşmuştum karışıklık olmasın ...
bu arada munir geliyormu koray ? planda değişiklik mi oldu yoksa onlarıda bekleyeyim ama ben erken çıkmam lazım sanayiye uğrayacağım..
pazar pazar karga mokunu yemeden rahatsız etmek istemiyorum kimseyi![]()
evet beyler günaydın hazırlayın motorları kıyafetleri.
Günaydın beyler...Allahın takdiri işte,benim teyze bu gece hakkın rahmetine kavuşmuş,cenaze meclisine ve namazına katılacam ...
Günaydın beyler...Allahın takdiri işte,benim teyze bu gece hakkın rahmetine kavuşmuş,cenaze meclisine ve namazına katılacam ...
Saolun arkadaşlar,namazdan sonra defin işlemleri bitince bakarız duruma.
Şimdi yola baktım resmen buz tutmuş,bu yol şartlarında motorlarla gelecek olanlar aman dikkat etsinler,buzun şakası olmaz,tecrübeye,acemiliğe ise hiç bakmaz.
Var hocam saat 13.00'debugün sekapark buluşması varmı ?
Allah razı olsun abi,Allah gidene rahmet,geride kalanlarına sabır versin...Kardeşim başın sağ olsun Allah rahmet eylesin
bulusma gerceklestı mı merak edıyorum
ben gelecek olsam bıle bugun bu havada gelemezdım heralde
yerler buzlandı