Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

efekancım senide bekleriz arkadaşım amacımız izmit kocaeli genelinde uyanma kalkınma ve dayanışma aktivitesi toplantısıdır esen kal...:rendeer:
Agacım benim ayak kırıktı bu nedenle uzun zamandır binemiyorum.Şu aralar iyi ama soğuk havada sıkıntı oluyor.Sanırım gelemeyeceğim.

Kocaeli İl Temsilcisi
Agacım benim ayak kırıktı bu nedenle uzun zamandır binemiyorum.Şu aralar iyi ama soğuk havada sıkıntı oluyor.Sanırım gelemeyeceğim.

geçmiş olsun dostum valla üzüldüm şimdi bak aman sağlığın yerinde olsun da gelme dostum önce sağlık....:rendeer:

---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:26 ----------

Ho ho hoh Burada kar başladı,bakalım yarınlara

özer abi güzel bişey söle yaaaa ,:cherry: kardan bahsatme şimdi tamda toplantı arefesinde :cherry::p kar yağarsa perişansınız istanbulda :cherry:

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

Dağlar kar ile boran varmı haber soran............

abi siftahın hayırlı olsun hoş geldin :cherry::queen::p

F54

ooo koray sana geçmiş olsun ahım tuttu sen o buluşma yerini değiştir senin çayları kar bastı:queen:
seka park ta kar topu oynama buluşması yap sen en iyisi:queen:

Ben oradayım fatihçiğim,, sen içini rahat tut.Gelen arkadaşların başımızın üstünde yeri var.. Gelmeyen veya gelemeyen arkadaşlarımızı başka zaman ağırlarız.. Eğer katılım iyi olupta istediğimiz gibi bir aktivite yaşarsak sen haline yan... :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yarın hava güneşliymiş :mrgreen:
Zaten bu kadarcık kar tutmaz :p

inşaallah bakalım hava şu an çok kötü olmadı arabayla vapurla bişeylede gelebilirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iki zamanlı bitti iki zamanlı ya binilmez diyen arkadaşlar yarın istediginizde vermem ona göre:queen:şaka bir yana bende biliyorum iki zamanlı bittigini
:mrgreen:bende bittim artık fazla binmiyorum yılda en çok yazın 200 km kadar birde
seviyorum nostalji :salut:
O şekil konuşan yaramaz çocuk elindeki iğneyi kendine batırmış olmasın hocam yaaaaa:)5 yıl üzerinden gece gündüz inmedim (ayran bulamadım içmeye atımla gittim wc ye)misali :)hocam hemde ilk motorumdu,Nasıl anlatayım sana anılarımı :)Hem severim hem döverim benim batası karakterim bu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

valla ahmet koray aynen dediği gibi yaptı dedi ahmet abiyede uğrayacaktım ama işi vardır gelemez diye uğramadım dedi sora devam etti :cherry::p:queen:

aman naapcan ya ahmet abiyi beraber mis gibin gezeriz dedi nası olsa satışa geliyo dedi, aynen anında satarım dedi ,:cherry::p:queen: yavvv zaten yaramaz adamın teki dediiii :cherry::queen::p:p

dabi dabi öyledir :) ulen bu koray seninde huyunu değşştirmiş,düşük satıcı :)(bir oyana bir buyana yapma şaşkınnn) diyerek seni kendin olmaya davet ediyorum piyanistim,parmakalrını sevdiğim :)

Arkadaşlar Ben Gelemiyorum Benim Arka Lastik Zaten Azcık Suda Çok Kayıyo Bu Havada Bi Sıkıntı Yaşanmasın....Güzel Bi Günde Görüşmek Üzere Ama Hava Güzel Olursa Yinede Gelicem....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim lastiklerde suyu gördünmü balıklama dibine dibine dalıyor :)yağmur yağış fırsat bilip ollimpiyatlara hazırlıyorum hemde :)

inşaallah bakalım hava şu an çok kötü olmadı arabayla vapurla bişeylede gelebilirim

yarın hava fena değil yağış yok.. inşallah gelirsin

---------- Post added at 17:08 ---------- Previous post was at 17:02 ----------

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-mzcı
12-v.max
13-Pyanst_yigit

Güncel............

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
13.00'te,Sekapark girişinde değil mi bi değişiklik yok?

F54

koray ben sana ne dedim herkez su yapacak yaşasın kötülük:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar