Ho ho hoh Burada kar başladı,bakalım yarınlara
Agacım benim ayak kırıktı bu nedenle uzun zamandır binemiyorum.Şu aralar iyi ama soğuk havada sıkıntı oluyor.Sanırım gelemeyeceğim.efekancım senide bekleriz arkadaşım amacımız izmit kocaeli genelinde uyanma kalkınma ve dayanışma aktivitesi toplantısıdır esen kal...:rendeer:
Agacım benim ayak kırıktı bu nedenle uzun zamandır binemiyorum.Şu aralar iyi ama soğuk havada sıkıntı oluyor.Sanırım gelemeyeceğim.
Ho ho hoh Burada kar başladı,bakalım yarınlara
Dağlar kar ile boran varmı haber soran............
O şekil konuşan yaramaz çocuk elindeki iğneyi kendine batırmış olmasın hocam yaaaaaiki zamanlı bitti iki zamanlı ya binilmez diyen arkadaşlar yarın istediginizde vermem ona göre:queen:şaka bir yana bende biliyorum iki zamanlı bittigini
:mrgreen:bende bittim artık fazla binmiyorum yılda en çok yazın 200 km kadar birde
seviyorum nostalji :salut:
valla ahmet koray aynen dediği gibi yaptı dedi ahmet abiyede uğrayacaktım ama işi vardır gelemez diye uğramadım dedi sora devam etti :cherry::queen:
aman naapcan ya ahmet abiyi beraber mis gibin gezeriz dedi nası olsa satışa geliyo dedi, aynen anında satarım dedi ,:cherry::queen: yavvv zaten yaramaz adamın teki dediiii :cherry::queen:
![]()
inşaallah bakalım hava şu an çok kötü olmadı arabayla vapurla bişeylede gelebilirim
13.00'te,Sekapark girişinde değil mi bi değişiklik yok?
sen gelemiyon diye çatlıyon ,millete suç atıyon :queen:koray ben sana ne dedim herkez su yapacak yaşasın kötülük![]()
koray sen rahat ol yarın fesatlar çatlıyacak