Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

Kocaeli İl Temsilcisi
estağfurullah abi..hiç önemli değil işte sitenin belli kuralları var.. hepimiz o kurallara uyumaya çalışıyoruz...saygı sevgi bizden...
inşallah pazar günü kendini ayarlarsında sende bizimle olursun:)

---------- Post added at 08:24 ---------- Previous post was at 08:20 ----------

Abi hadi gel diyorum ,soğuk diyorsun..:cherry:
abi hadi gel diyorum , başım ağrıyor diyorsun..:rendeer:
abi hadi gel diyorum , saçım bozulur diyorsun..:queen:

e durum böyle olunca , olmuyor.. allah aşkına beni bi şaşırt irfan aganın yanına gel bigün :cherry:

aaaa aaaaa günaydın datlım gıymatlım sen burdamıydın bende tam senden bahsediyodum bizim koray iyi çocuktur has adamdır diyodum ahmede..:cherry::cherry:

aaaa aaaaa günaydın datlım gıymatlım sen burdamıydın bende tam senden bahsediyodum bizim koray iyi çocuktur has adamdır diyodum ahmede..:cherry::cherry:

evet şekerim iyi bahsettiğini tahmin ediyorum... günaydın ,günaydın.. bugün hava yağışlı motorda 1 karış çamur var... nerelere soktun beni :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
evet şekerim iyi bahsettiğini tahmin ediyorum... günaydın ,günaydın.. bugün hava yağışlı motorda 1 karış çamur var... nerelere soktun beni :queen:

günaydın olm hiç yıkama motürü yarın nası olsa gene batacak :cherry: ama yapışan kaba çamurları bir kap suyla dök aşağıya da belediye ceza yazmasın izmitte sana :cherry::queen: yolları çamurluyon diye :queen:

günaydın olm hiç yıkama motürü yarın nası olsa gene batacak :cherry: ama yapışan kaba çamurları bir kap suyla dök aşağıya da belediye ceza yazmasın izmitte sana :cherry::queen: yolları çamurluyon diye :queen:

neyse bugün yıkayım olacak gibim değil walla..Zaten senle ahmet abi klavuz olduğu zaman, dağ bayır ova yayla çamur bataklık kum çakılın olduğu yerlere götürüyonuz beni :salut:

Kocaeli İl Temsilcisi
neyse bugün yıkayım olacak gibim değil walla..Zaten senle ahmet abi klavuz olduğu zaman, dağ bayır ova yayla çamur bataklık kum çakılın olduğu yerlere götürüyonuz beni :salut:

ağlama ağlama ulem sil sümüklerini , tamam bidaha gotürmem dağa bayıra , al motürünü vitrine koy geç karşısına seyret bitli pakize :cherry::p:queen:

ağlama ağlama ulem sil sümüklerini , tamam bidaha gotürmem dağa bayıra , al motürünü vitrine koy geç karşısına seyret bitli pakize :cherry::p:queen:

aga baktın mı siteye yorumlarını alalım ne diyorsun konu hakkında :)

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:00 ----------

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-mzcı
13-v.max
14-Pyanst_yigit

Güncel.....

Kocaeli İl Temsilcisi
aga baktın mı siteye yorumlarını alalım ne diyorsun konu hakkında :)

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:00 ----------

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-mzcı
13-v.max
14-Pyanst_yigit

Güncel.....

şu an, her şey yerli yerinde valla ben garanti, benle beraber ( v max )emrah geliyor onuda evinden alırım olmadı :cherry: oda garanti ahmettte garanti ettik sana 4

yanına bolca küp şeker al sen gene belli olmaz bende sibop anahtarını hazırladım :cherry::queen: hani ne olur ne olmaz :cherry:

bu gün hava yağıyodu, ben pazar günüde yağacak zannettim,

yağmurluğum yoktu emanet bulamadım , motürümü daha yeni yıkamıştım, annem izin vermedi bu havada, babamın işi çıktı böyle oldu, kayış koptu , teker patladı ,yengen vizesi alamadım yengen surat yaptı :cherry::queen:

ben anlamaz bu satten sora tüm listeyi bekleriz arkideş pilavdan dönenin gaşuğu gırulsun :cherry:

insafsız saatime gelirse sibobu değil maşayla beraber tekeri söker giderim dimedi demeyin :cherry::p:p:queen:

Son düzenleme:
yarın hava yağışlı değil..dün karda kross yaptık ..bilmiyorum bi taraflara mesaj verdik ama ...bakalım bugün akşam kayış atacaklar ortaya çıkar..bizim izmit taydası kesin geliyor ama:cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
yarın hava yağışlı değil..dün karda kross yaptık ..bilmiyorum bi taraflara mesaj verdik ama ...bakalım bugün akşam kayış atacaklar ortaya çıkar..bizim izmit taydası kesin geliyor ama:cherry:

gelemeyenleride yaza doğru kıstırırız koray tek başlarına gezerken :cherry::p:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
şaka bi yana arkadaşlar bu iş gönül işidir katılmak tanışmak isteyen tüm gönül dostlarını görmek hepimiz için güzel olacağı düşüncesindeyim haydeyin selametle yarın inşallah görüşürüz...:rendeer:

iki zamanlı bitti iki zamanlı ya binilmez diyen arkadaşlar yarın istediginizde vermem ona göre:queen:şaka bir yana bende biliyorum iki zamanlı bittigini
:mrgreen:bende bittim artık fazla binmiyorum yılda en çok yazın 200 km kadar birde
seviyorum nostalji :salut:

Kocaeli İl Temsilcisi
aynen vur dağa bayıra ...dün yine ayak üstü bana neler yaptın öle.. ne gerek vardı abim seyyar lambaya
şunu inceledin mi http://www.msttech.biz/

aynen hepsini baştan sona inceledim koray valla adam üşenmemiş oturup imal etmiş aga güzelde etmiş yalnız fiyatlarıda önemli istanbullara git gel yollarda harca malzemeye harca demektense hazır yapılmışını almak her zaman daha avantajlı olacaktır ama hepsinin fiyatını almak lazım gelir yoksa almayı düşünüyorum hakkaten..:)

aynen hepsini baştan sona inceledim koray valla adam üşenmemiş oturup imal etmiş aga güzelde etmiş yalnız fiyatlarıda önemli istanbullara git gel yollarda harca malzemeye harca demektense hazır yapılmışını almak her zaman daha avantajlı olacaktır ama hepsinin fiyatını almak lazım gelir yoksa almayı düşünüyorum hakkaten..:)

tamam aga, sende onay verdikten sonra harbiden iyibişey demek ki? gıdışından öptüm :queen:

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:35 ----------

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-mzcı
13-v.max
14-Pyanst_yigit

Güncel.....

tamam aga, sende onay verdikten sonra harbiden iyibişey demek ki? gıdışından öptüm :queen:

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:35 ----------

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm