Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

sen ne diyorsun :)
havalar biraz iyi olsa motora atladığım gibi atıcam kendimi bir yerlere
ayın 24unde hava iyi olursa canakkale yaparım belki
ekipmanları toplayacağım ins bu ayın sonuna kadar
sırtlık eldiven bellik sırt cantası balata temızleyıcı parlatıcı cila

yolda afıllı afıllı dolanan bırını gorursenız benımdır o ayın sonunda :p
yarına işi olan var mı ? yarın sınav yok hava iyi olursa motoru temizleyip biraz turlarım belki güneşli gösteriyor

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Pazar günü için hava durumu. Her ne kadar ben minibüsle gelmek zorunda olsamda:cherry:

hayırlı akşamlar arkadaşım. ben yiğit karamürselden piyanist yiğit. irfan bana bugün söyledi organizasyonu. eğer saçma olmazsa bir soru sormak istiyorum... motorsuz gelme şansımız varmı acaba? neden derseniz benim bugun haberim oldu ve o gün istanbul/maltepe de bulunmam gerekiyor ama yetişebirsem katılmakistiyorum tanişma organizasyonuna. motorsuz gelsem ayıp olur mu?

SAYGILARIMLA

hayırlı akşamlar arkadaşım. ben yiğit karamürselden piyanist yiğit. irfan bana bugün söyledi organizasyonu. eğer saçma olmazsa bir soru sormak istiyorum... motorsuz gelme şansımız varmı acaba? neden derseniz benim bugun haberim oldu ve o gün istanbul/maltepe de bulunmam gerekiyor ama yetişebirsem katılmakistiyorum tanişma organizasyonuna. motorsuz gelsem ayıp olur mu?

SAYGILARIMLA

tabiki yiğit abi ne demek...seninde şu aldığın motoru artık başka buluşmada görürüz :) zaten mekan seka park orada oturacağız.. inşallah yetişirsin ve seninlede tanışmak nasip olur.. :)

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:17 ----------

[url]http://e1201.hizliresim.com/t/d/1s3t0.jpg[/url]

Pazar günü için hava durumu. Her ne kadar ben minibüsle gelmek zorunda olsamda:cherry:

yağmur yağmadıktan sonra sıkıntı yok uğur kardeşim... gerçi bana karda yağsa farketmez..bu beden motora biner ve gider :cherry:

İLGİNİZE DERİNDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞIM...İNŞALLAH TANIŞIM SIKI DOSTLUKLAR OLUŞTURURUZ...

İLGİNİZE DERİNDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞIM...İNŞALLAH TANIŞIM SIKI DOSTLUKLAR OLUŞTURURUZ...

inşallah abi.. hayırlı geceler pazar görüşmek üzere.... :)

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-mzcı
13-v.max
14-Pyanst_yigit

tamamdır yasin sen saati bana söylersin ayarlarız ben evdeyim :)
gelmek isteyen arkadaşlar da gelebilir .) saati yasine göre ayarlarız

Valla ben kesin demiyorum bakın :) işler yoğun olur izin vermezler mahçup olmak istemem ama ben sana her türlü haber vericem volkan.

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm
12-mzcı
13-v.max
14-Pyanst_yigit

Güncel.....

Kocaeli İl Temsilcisi
ÝLGÝNÝZE DERÝNDEN TEÞEKKÜR EDÝYORUM HAYIRLI AKÞAMLAR ARKADAÞIM...ÝNÞALLAH TANIÞIM SIKI DOSTLUKLAR OLUÞTURURUZ...

vay vay vay vay kimler gelmis :))) yigitcim hos geldin sefa getirdin kanka yaya olarakta gelmende tabiki sorun yok. Hadi bekliyiruz kanka kadikoyden erken donersin :))))))

---------- Post added at 03:37 ---------- Previous post was at 03:33 ----------

Buluþmada birde meksika dalgalanmasý yapýp videoya alýrsýnýz..:)

sikayetciyim len senden :))) berdesin sen bakiim ayuuuu:))))

Olm alistirdin kendine sora arazi oluyon valla olmuyo kanka .tamam anladik moturun yokta bolede olurmu be kanka yaaa mizikcilik yapma iste:)))

Taam yap bi motor bana foruma döneyim..:)rüşvett:) napıyon la kobra..kaç ekmek çıkardınız bu gece...

Taam yap bi motor bana foruma döneyim..:)rüşvett:) napıyon la kobra..kaç ekmek çıkardınız bu gece...
oooo kimler gelmiş kimler... nerdesin sen mete abi ... geçmiş sayfalarda biraz kulaklarını çınlattık ama kusura bakma :queen: sende gel toplantıya

---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 08:02 ----------

1-k o r @ y
2-ethemm76
3-yasin_942
4-piyanist_irf
5-rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8-Ahmet N.
9-ghostcorc
10-lycantrophic
11-Mcadamm